Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Požičovňa stavebných strojov a náradia - vibračné dosky, rezačky, odvlhčovače - náradie pre inštalatérov - záhradná technika.

E-shop - kúpeľňové vybavenie - kotly - krbové kachle - čerpadlá, vodárne - radiátory - podlahové kúrenie - armatúry.

Architektka, služby: - architektonické štúdie - projektová dokumentácia - projektovanie interiérov - pasportizácia stavieb.

Činnosť: - energetické poradenstvo - preukaz energetickej náročnosti budov (PENB) - kotlíkové dotácie - nová zelená úsporám.

Služby - statika stavieb - projekčná činnosť - zameriavanie stavieb - inžinierska činnosť - technický dozor investora.

Rekonštrukcia kúpeľní - obkladačské práce - murárske práce.

Činnosť: - sanácia vlhkého muriva - hydroizolácia - sanácia železobetónu - tlakové injektáže.

Kominárstvo - servis, opravy a revízie komínov - kontrola a čistenie spalinových ciest - vložkovanie komínov.

Murárstvo, kamenárstvo - murárske práce - kamenárskej práce.

Činnosť: - projekcia pozemných stavieb - inžinierska činnosť.

Hodinový manžel. Služby - celková údržba domu - montáž a renovácia nábytku - pokládka podlahových krytín - maliarske práce - údržba záhrad.

Projektová a inžinierska činnosť - projekcia stavieb.

Dodávka: - skryté zárubne - bezobložkové stavebné púzdra.

Služby: - geodetické práce, prieskumné a ostatné predprojektové práce - štúdie - dokumentácia k územnému rozhodnutiu - dokumentácia k stavebnému povoleniu - realizačná dokumentácia stavby - dokumentácia pre výber zhotoviteľa - dokumentácia skutočného prevedenia stavby - autorský a technický dozor na stavbách - poradenstvo a konzultácie v ...

Služby - elektro projekty - projekcia elektroinštalácie.

Predávame hadice, ložiská, klinové a ozubené remene, pneumatické systémy, tesnenia, filtre, pohonné systémy, pružiny, náradie, spojovací materiál, normalizované diely, lepidlá, tmely.

Viac ako 20 rokov vyrábame betóny pre základné dosky, hrubú stavbu, podlahy aj ploty s vlastnou unikátnou receptúrou s kvalitou ISO 9001. Máme pre Vás vlastné prelievané tvárnice, stropné a komínové systémy, hutnícky materiál skrátka všetko pre Vašu stavbu.

Predaj súčiastok pre priemyselné elektroinštalácie, priemyselné konektory, systémy ochrany káblov.

Zatepľovanie rodinné domy Montáž - sadrokartóny Stavebné prácerekonštrukcia - byty

Pokrývačstvo, tesárstvo -Špecializovaný maloobchod

Stolárstvo. Výroba: -nábytok. -vstavané skrine. -celodrevené schodiská. -historický nábytok Biedermayer.

Sme výrobcom a dodávateľom penového skla GEOCELL. Tento stavebný materiál je využívaný na tepelnú izoláciu základových dosiek, podláh, striech či medzistropných priestorov.

Montáž VN, VVN Elektroinštalačné práce Verejné osvetlenie Revízia Meranie a regulácia (MaR) Fotovoltaické elektrárne Murárske a obkladačské práce Drobné stavby Stavebné zámočníctvo Klampiarstvo Predaj, montáž centrálneho vysávača BEAM Náhradné zdroje MOSA