Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Montáž a opravy: - vyhradených plynových zariadení - meracie a regulačné techniky.

Stavebná činnosť: -bežné stavebné práce HSV a PSV -rekonštrukcia historických objektov -rekonštrukcia fasád všetkých stupňov obtiažností.

Predaj, montáž: - radiátory, kotly.

Sme firma vykonávajúca revízie, kontroly, čistenie komínov. Opravy, stavba, frézovanie a vložkovanie komínov, drobné stavebné práce. V rámci požiarnej ochrany zabezpečujeme revíziu hasiacich prístrojov a hydrantov, školenia BOZP a PO, predaj bezpečnostných tabuliek.

Poskytujeme komplexné služby od zamerania, návrhu a cenovej kalkulácie po výrobu a montáž.

Výroba stolárskeho náradia a nástrojov a stolárskych komponentov, ako sú: - hoblíky - pokosnice - pisajsky - uholníky - svorky na lepenie (glejovanie) - pokosníky hybné - stolárske a tesárske paličky - klinky do násad - klinky montážne - nábytkárske štipce - spojovacie lamelky - vysprávkové hrče a lodičky - stolárske ...

Opravy rozvodov elektroinštalácií v RD a bytoch, prípojky k objektom až po rekonštrukcia a nové montáže podľa projektových dokumentácií - stavebné a priemyselné.

Kompletný sortiment farieb, lakov a náterov. 5. mája 457 250 64 Mešice Středočeský kraj

Vyrábame mreže, brány (vrátane pojazdných), dvere a vráta, zábradlia (balkónové a schodiskové), schodiská, ploty, prístrešky, konštrukcie (autobusové zastávky), regály, nájazdy, kovaný nábytok a bytové doplnky. Neváhajte nás osloviť pre realizáciu Vašich predstáv z tradičného kovu aj nerezu.

Predaj: - stavebné materiály - obklady - dlažby - sadrokartóny - strešné krytiny.

Maloobchod, predaj, e-shop: - kotly ( plynové, kondenzačné, elektrokotle, na tuhé palivá) - plynové ohrievače, karma - termostaty - radiátory - tlakové nádoby - ohrievače vody - batéria Záručný a pozáručný servis zaisťujeme pre plynové kotly nasledujúcich značiek: - Viadrus - Vaillant - Protherm - Karma - Benekov - Viessmann

Inžinierska geodézia. Zememeračské a geodetické práce. Služby v oblasti geodézie a katastra nehnuteľností.

Maliari 4D - rekonštrukcia bytových jadier i celých bytov - kompletné maľovanie interiérov a exteriérov. Zaoberáme sa veľkými, ale aj drobnými zákazkami. preferujeme individuálny prístup k zákazníkom.

Realizujeme požiadavky a predstavy zákazníkov v mnohých súvisiacich odvetviach. Staviame drevostavby a nízkoenergetické a pasívne drevené domy, a to vrátane striech a klampiarskych prác. Vyrábame a montujeme záhradné stavby na mieru – pergoly, drevené domčeky, detské ihriská. Pracujeme aj v náročných podmienkach. Zamestnávame profesionálne ...

Projektová činnosť: -stavby -elektrické zariadenia. Stavebná činnosť: -výstavba inžinierskych sietí -zemné práce -rezanie asfaltových a betónových povrchov -hutnenie povrchov. Dodávame tepelné čerpadlá.

Výroba. Zveráky YORK: -dielenské -pre ťažké práce -stolný -kĺbové -inštalatérske -pre drobné práce -pneumatické -hydraulické -strojné. Ostatné výrobky: -ručná ohýbačka plechu -ručná ohýbačka tyčí -ručné pákové nožnice s prevodom -hoblicové vretená -truhlárske stužidlá -podlahové svorky -príslušenstvo -valcovanie ...

Výroba zo sklolaminátu: - výroba sklolaminátových bazénov (bazény).

Práca, výroba: - stolárske - tesárske - pokrývačské - podlahárske - kuchyňa - skrine - šatne

Práca: - elektroinštalatérske - montáž elektronické zabezpečovacie systémy - inštalácia optických, telefónnych sietí.