Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Autodoprava, zemné práce - zemné a demolačné práce - odvoz sutiny a odpadu - kontajnerová doprava.

Výroba lepidiel a tmelov - podlahové stierky - lepidlá na podlahy, na papier, etikety a kartóny - penetračné prísady a nátery - brúsny papier na leštenie a brúsenie kovov - tmely pre sadrokartón, omietku či škárovanie prasklín.

Služby: - pokrývač - pokrývačské práce

Stavebné práce - murárske práce - maliarske práce - inštalatérske práce - zatepľovanie fasád - pokládka zámkovej dlažby.

Práca: - murárske - sadrokartonárske - obkladačské - rekonštrukcia bytových jadier.

Služby: - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - dokončovanie stavieb - dodávka a montáž okien, dverí (drevené, plastové, hliníkové) Stolárstvo: - výroba, oprava okna, dvere - zákazková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čistenie suchým ľadom.

Činnosť: - stavebný dozor - koordinátor BOZP.

Investorsko projektová a stavebná spoločnosť

Špecializovaný dodávateľ pre sortiment: - voda - kúrenie - plyn - obklady - sanita.

Realizácia, čistenie, impregnácia: - teraco - liate teraco

Výroba, maloobchod, e-shop: -umelecké kováčske výrobky na zákazku.

Stolárske práce: - výroba a montáž zákazkových stolárskych výrobkov . -nábytok -pergoly -ploty -vráta

Popis firmy: dodávku a montáž sadrokartónov sadrokartónové priečky sadrokartónové podhľady podkrovné vstavby

Údržba zelene a komunikácií, ekologické nakladanie s odpadmi. Ponúkame Vám služby: - tvarovanie a redukcia stromov, kríkov a plotov - ošetrenie drevín - údržby súkromných aj verejných záhrad - starostlivosť o záhony - zimná údržba - realizácia a servis na detských ihriskách.

Služby - projektovanie a výstavba optických a metalických sietí, meracích systémov a softvéru - metalické siete, optické siete - geodetická činnosť - inžinierska činnosť - meranie a testovanie.

Predaj, e-shop - podlahy drevené - korkové podlahy - laminátové podlahy - priemyselné podlahy - dlažby. Vzorková predajňa podláh Meister na rohu ulíc V korytoch a U trati, Praha 10 - v areáli firmy Atlant.

Požičovňa - zariadenie na prácu vo výškach - rebríky - hliníkové veže - nožnicové plošiny - kĺbové plošiny - prívesné plošiny - osvetľovače - teleskopické plošiny.

Projekcia, inžiniering, montáž: - veľkokapacitné zásobníky - potrubné rozvody - oceľové konštrukcie

Realizácia, pokládka: - betónové podlahy - priemyselné podlahy - epoxidové, polyuretánové nátery/stierky - opravy škár, trhlín a výtlkov - injektáže podláh.

Činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - pokládka zámkovej dlažby

Dovoz, distribúcia, veľkoobchod, e-shop, servis: - elektronické bidety - digitálne toalety - sanitárny tovar

Projekčná kancelária - projektovej dokumentácie - dokumentácia pre úradné riadenie - inžinierska činnosť - autorský dozor.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - sadrokartonárske práce - elektroinštalačná práca, elektroinštalácia - montáž elektrických rozvodov - montáž elektrických spotrebičov a osvetlenie NN.