Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Sme moderná technologická spoločnosť, ktorá patrí medzi 100 najvýznamnejších a najstabilnejších firiem v Českej republike. Špičková úroveň v oblasti kvality, spoľahlivosti, odbornosti a skúsenosti je výsledkom systematického vývoja spoločnosti od roku 1991. Odvtedy sme postupne rozširovali portfólio svojich činností vďaka vlastnému rastu ...

Predaj, montáž, servis: - brány, bránové systémy značky Hörmann.

Realitná a developerská činnosť.

Stavebná činnosť - realizácia stavieb, bytová výstavba - projekčná činnosť - znalecká činnosť.

Služby - projektovej dokumentácie - inžinierska činnosť - koordinátor BOZP na stavenisku.

Kominárstvo, práca: - kominické - vložkovanie, čistenie komínov.

Projekcia, projektovanie: - vodohospodárske, dopravné stavby.

Služby: - servis, údržba bazénov a víriviek - zazimovanie bazénov.

Predaj, e-shop, montáž, servis - elektroistalačný materiál - spínače, zásuvky - rozvádzače - svietidlá, svetelné zdroje - spojovací materiál - domáce spotrebiče - domové telefóny - kachle, vykurovacie panely - náradie. Elektroinštalačné práce - servis vzduchotechnických, klimatizačných jednotiek aj elektroinštalácií.

Práca, služby: - vodoinštalatérske - kúrenárske

Projektová, konzultačná a inžinierska činnosť v oblasti výstavby.

Stavebná firma s obchodnou činnosťou a dopravou: Zameraná predovšetkým na dopravné stavby. Firma je držiteľom certifikátu ČSN ISO 9001:2001. Nová výstavba, rekonštrukcia, oprava: - komunikácia, vozovky, cesty, parkoviská, autobusové zastávky, chodníky. Frézovanie: - živice, betónu aj v halách frézou WIRTGEN W 500. Živičiarske práce: - ...

Akciová spoločnosť INEKON POWER sa špecializuje na výstavbu investičných celkov v Českej republike av zahraničí. Samostatnou dcérskou spoločnosťou holdingu je od roku 1998. Činnosť spoločnosti INEKON POWER sa tradične orientuje na dodávky technologických zariadení pre sektor energetiky, železničnej a mestskej dopravy, petrochémie a oblasti ochrany ...

Naše služby: - koľajové vozidlá a koľajové trate - vývoz investičných celkov - chémia a čistenie odpadových vôd - poradenstvo a softvérové programy.

Podlahárske práce. Predaj, pokladanie: - parkety, PVC, koberce, plávajúce podlahy.

Stavebná firma Výstavba a rekonštrukcia kanalizačných prípojok a stok. Vykonávanie zemných a výkopových prác.

Spoločnosť s ručením obmedzeným INOS RICHTER s.r.o. vznikla v roku 1994 a špecializuje sa na vykonávanie: - zemných prác - skrývok - demolácia - odstraňovanie stavieb - skládkovanie - ukladanie zeminy vrátane nakladania s odpadom stavebného charakteru (okrem odpadu nebezpečného) - ukladanie, recyklácia atď.

Svojim obchodným partnerom poskytujeme komplexný servis pri spracovaní architektonického návrhu stavebného objektu vrátane protipožiarnych riešení až po dodávky hliníkových systémov fasád, okien, dverí, zimných záhrad a fotovoltaických panelov zabudovaných do plášťov budov. Máme pod kontrolou proces vývoja s využitím našej technickej expertízy a ...

Developerská činnosť - výstavba a predaj bytových domov.

Predaj: - stavebná chémia - suché omietkové, maltové zmesi - škárovacie hmoty, lepidlá, tmely, silikóny. Požičovňa: - miešací stroj COLLOMIX LevMix - čistič kobercov zn. Kärcher. Služby: - vedenie účtovníctva, da=novej evidencie - daňové poradenstvo.

Činnosť: - kúrenárske práce - murárske, obkladačské práce - maliarske, natieračské práce - podlahárske práce - rekonštrukcia bytov - údržba objektov.