Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zaoberáme sa prevažne stavebným zámočníctvom a kovovýrobou. Ponúkame prístrešky verejnej dopravy, zastávky a čakárne MHD, futbalové striedačky aj prístrešky na bicykle. Ďalej taktiež zimné záhrady, fasády, steny a atypické prestrešenie bazénov z hliníka a PVC.

Dodávky, predaj: - materiály na opravu ciest, asfaltovej hmoty. Oprava: - prepadnuté kanály.

Dodávka, montáž: - systémy vykurovania, vetrania či chladenia - tepelné čerpadlá

Dodávka, montáž, oprava, servis: - priemyselné chladenie - kompresorové chladiče vody - chladiace veže - výmenníky tepla - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Služby: - sťahovanie - vypratanie domov, bytov, pivníc - búracie práce.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske Dodávka, montáž: - chladiace a vykurovacie stropy

Stavebná činnosť, výstavba: - inžinierske siete - vodohospodárske stavby - komunikácia, chodníky - rodinné, bytové domy - rekonštrukcia - nebytová výstavba - demolácia

Služby: - hokejové akcie zamerané na rozvoj individuálnych činností jednotlivca podľa konkrétnych potrieb každého jednotlivého účastníka - zdokonaľovacie tréningy

Činnosť: - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - príprava investičného zámeru - koordinácia územného, stavebného riadenia - technický dozor investora.

Rodinná firma so zameraním na vybavenie domov, bytov, škôl a kancelárií dreveným nábytkom. Pripravíme Vám nábytok do: - obývacej a detskej izby - pracovne, knižnice - spálňa - kuchyne a kúpeľne. Vyrobíme skrine a šatne na mieru danému priestoru. Pokiaľ vlastníte atypické zasadacie miestnosti či školské učebne, vybavíme priestory ...

Photon Energy je poprednou európskou solárnou spoločnosťou poskytujúce komplexné riešenie pre solárne elektrárne

Výroba, predaj: - elektrické infračervené vykurovacie panely

Služby: - developerské projekty zamerané na uspokojovanie potrieb zákazníkov hľadajúcich rezidenčné bývanie v Českej republike.

Dodávka: - fotovoltaické meniče - fotovoltaické prístroje

Služby: - stavebná a developerská spoločnosť

Služby: - geodetické - geodetické služby v archeológii - historicko-topografické rešerše na základe archívneho výskumu

Výroba, dodávka, inštalácia: - spevňovací materiál pre stavebníctvo GEOBUNKA.

Stavebná činnosť, výstavba: - priemyselné stavby - rodinné domy - bytové domy - rekonštrukcia

Výroba, predaj: - betónový nábytok do interiéru, exteriéru.