Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Projektovanie pozemkových úprav -Reklamná činnosť, marketing, mediálne ...

Služby: - asistencie investorom stavebných projektov, najmä obchodných a zábavných centier: - technický dozor investora (TDI) - certifikácia budov - koordinácia nájomcov.

Činnosť - projektovanie a realizácia vodných elektrární - návrh a dodávka priemyselných počítačových sietí - návrh a dodávka turbínových regulátorov.

Činnosť: - digitálna kartografia - diaľkový prieskum Zeme - geoinformačné systémy.

Projekčná a inžinierska kancelária Ing. Josef Vítek, sa zameriava na projektovanie, konzultačnú a inžiniersku činnosť vodohospodárskych stavieb a stavieb v oblasti životného prostredia. Špecializujeme sa najmä na vodovodné siete, kanalizácie, čistiarne odpadových vôd či skládky odpadov.

Spoločnosť APACHE - EKO, s.r.o. sa zameriava na služby spojené s dodávkou, montážou a servisom klimatizácií a tepelných čerpadiel značky Toshiba.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia a modernizácia bytových domov - zatepľovanie - výmena okien a dverí - renovácia lodžií a balkónov

Služby: - projektant elektro - elektroprojekcia

Predaj, montáž, e-shop - plastové okná a dvere - hliníkové okná - drevené okná.

Služby: - projekčná a inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - spracovanie statických výpočtov skla vrátane zabezpečenia projekcie a realizácie ...

Výroba, montáž: - hliníkové opláštenie - presklené obvodové plášte budov - interiérové presklené priečky. Stavebná činnosť: - výstavba, rekonštrukcia budov.

Činnosť: - izolácia proti kmitaniu, otrasom

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - záhradný nábytok - vybavenie pre reštaurácie, bary, kancelárie, obchody a pod.

E-shop, internetový obchod - bytový textil - bytové doplnky - autopríslušenstvo - darčekové a dekoračné predmety - čistiace a pracie prostriedky - elektrické náradie - hry a hračky.

MADE in WOOD, stolárstvo - zákazková výroba nábytku na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - postele - kancelársky nábytok.

Stolárstvo, výroba - vstavané skrine, šatne, skrine na mieru.

Stavebná činnosť: - základové dosky - zemné a výkopové práce, kanalizácia - hrubé stavby - tesárske a stolárske práce - elektroinštalácia - pokládka podláh a dlažieb - obklady kúpeľní Výroba: - zabezpečovacia technika

Činnosť - geologické sondovanie a prieskum.

Výstavba: - nízkoenergetické novostavby, prevažne loftového typu

E-shop: - nepremokavé oblečenie - protišmykové návleky na topánky - masážne sprchy

Služby - projektovanie, stavebná projektová dokumentácia - vizualizácia interiérov, architektonické návrhy - dokončovacie stavebné práce. Pobočka Praha: - adresa: Karla Engliša 3219/4, 150 00 Praha 5 – tel. 774 241 939. Pobočka Brno: - adresa: Brnenská 289, 664 61 Holasic - tel.777 624 355.

Výhradný dovozca do Českej republiky. BOBCAT: - šmykom riadené nakladače - bagre - teleskopické manipulátory - vibračná a hutniaca technika - pechy - dosky - príslušenstvo a náhradných diely.