Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť IVEK-kúrenie s.r.o. je zameraná predovšetkým na kúrenárske a vodoinštalatérske práce veľkého i malého rozsahu.

Projekčná a inžinierska činnosť, geodetické práce.

služby: - stavebná projekcia - projektovaný činnosť - projekcia dopravné, vodohospodárske a inžinierske stavby, stavby krajinného inžinierstva a ekologické stavby - Investorsko-inžinierska a konzultačná činnosť

práca: - klampiarske, pokrývačské - ploché strechy - izolácia

služby: - statická a projekčná kancelária - projekčné práce v oblasti pozemných stavieb - stavebná projekcia - statické posudky novo navrhovaných alebo existujúcich konštrukcií, prípadne ich čiastočných alebo kompletných úprav a prestavieb.

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Výkon zememerickych činností

Spoločnosť Ircon, s.r.o. je českou poradenskou firmou s medzinárodnou pôsobnosťou: - príprava a realizácia rozvojových projektov v oblasti vody a vodného hospodárstva - poradenstvo v oblasti systémov riadenia a vzdelávania predovšetkým v oblasti kvality, ochrany životného prostredia a bezpečnosti práce.

Organizačná zložka štátu. Príprava a realizácia - výstavby a modernizácie dopravne významných vodných ciest.

Zabezpečovanie protihlukových opatrení na dopravných stavbách.

činnosť: - revízie vyhradených plynových zariadení - revízie a skúšky tlakových nádob stabilných - revízie a skúšky parných a horúcovodných kotlov bez obmedzenia výkonu - odborné prehliadky kotolní

elektroinštalačné práce služby: - elektroinštalácia - bleskozvody - priemyselné montáže - zabezbečovací systémy - domáce telefóny a ďalšie.

Kanalizačné a kúrenárske práce: - montáž nových rozvodov a stúpačiek - montáž regulátora tlaku vody pre dom aj byt - montáž vodných filtrov a vodomerov - opravy a úpravy vodovodov - čistenie kanalizácie - kompletnú montáž kúrenia vrátane osadenia.

služby: - projekcia odpadových technológií - projektovanie stavebných a technologických celkov.

činnosť: - hydrogeológia, hydrogeologický prieskum - rozbory vody, čerpacie skúšky - posudky pre likvidáciu odpadových vôd (domovej čistiarne, septiky, vsakovanie) - návrhy likvidácia zrážkových vôd - ekologické audity - prieskumy znečistenia zemín, povrchových a podzemných vôd - rizikové analýzy ..... atď.

Údržbárske práce: - inštalatérske - elektrikárske - zámočnícke - murárske.

Naša firma vykonáva všetky murárske, obkladačské a sadrokartonárske práce a to na území Prahy a Stredočeského kraja. Preferujeme kvalitu práce a spokojnosť zákazníka. Po dohode zadarmo prídeme a navrhneme vhodné riešenie. Ďalej zabezpečujeme práce: - kúrenárske - maliarske - elektrikárske - inštalatérske

Veľkoobchod: - farby - laky - miešanie farieb a autolakov.

služby: - stavebná projekcia - projektovanie stavieb - inžinierska činnosť

služby: - tapetovanie - maliarske služby

služby: - architekt - projekčná kancelária

Projektová kancelária - slaboprúdové rozvody Záhradná a krajinná architektúra