Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

EIVO Restaurant & Bar: - sa nachádza v historickom centre Prahy. Kapacita 145 miest je ideálna pre rauty, školenia, konferencie a iné skupinové akcie za príjemné ceny. Staročeské pivné večery! Cestovná kancelária EIVO: - poskytuje svoje služby v týchto oblastiach: - ubytovanie - doprava - výlety a okružné jazdy vrátane sprievodcu ...

Návrhy - interiéry Architektonický ateliérprojektovej práce Rekonštrukcia - historické objekty

Developerská firma. Developer industriálneho parku. Realitné služby. Prenájom: - skladové priestory - kancelárske priestory v administratívnej budove.

Predaj a servis ručného a elektrického náradia a príslušenstva.

Kúpeľňové štúdio. Predaj, návrhy: - vane a sprchové kúty - sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok.

Predaj - betónové chodníkové dlaždice vymývané s prírodným kameňom a reliéfny travertín, pieskovec

Spoločnosť Idealfenster, a.s. vyrába plastové a hliníkové okná, dvere, rolety, zimné záhrady, rolovacie garážové vráta, automatické dverné systémy a presklené fasády.

Predaj - vodoinštalačný materiál

Projekčná činnosť. Stavebné projekcie.

Predaj: - plastové okná - eurookná - žalúzie - rolovacie systémy, rolety. .

Stavebná firma: -spracovanie projektovej dokumentácie vrátane technológií -komplexné stavby občianskej a priemyselnej -modernizácia a rekonštrukcia. Charakter stavieb: -zdravotnícke, školské a cirkevné stavby -výrobné a priemyselné haly -výstavba obchodov, predajní a skladov -modernizácia a rekonštrukcia objektov.

Zastúpenie výrobcu rodinných domov HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuálne riešenie rodinných domov a víl zhotovované najmodernejšou technológiou na báze dreva. Architektonické služby.

Sme stavebná a obchodná firma, sídliaca v Prahe.

Produkty: - hygienické systémy - sušiče rúk - koše a popolníky - doplnky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - sučky ELITE - sejfy.