Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Dodávanie drevených garážových brán, eurookien a vchodových dverí.

Väčšinu dodávaného sortimentu tvoria: - mazivá - prevádzkové kvapaliny pre automobily - dopravná technika - stavebné stroje.

Vypracovanie projektovej dokumentácie.

Projektová činnosť: - štúdia stavby - individuálne projekty.

Developerská činnosť. Developerské služby. Bývanie v prírode v obci Líčkov, neďaleko mesta Žatec a okresného mesta Louny. Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj: - stavebné pozemky pre stavbu rodinného domu, inžinierske siete sú rozvedené. Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy.

Showroom-predajné expozície, predaj: -luxusná štýlová aj moderná svietidlá (lampy nástenné, stolné, stojacie, lustre) Ponúkané značky: -klasické svietidlá od výrobcov zo Španielska: -napr. G-lights (Glights), B-lux (Blux), Creval, Lamp, Alabastros -moderné svietidlá nemeckého výrobcu Oligo. Predaj, montáž: -osvetľovacia a ...

SIG Czech je česká firma, ktorá vznikla spojením spoločností Bek Baustoffe, Falco International, Falco Red a Intas a je s súčasťou medzinárodnej spoločnosti Sheffield Insulation Group (SIG), popredného distribútora špecializovaných stavebných materiálov. Skupina SIG je zameraná na štyri základné stavebné sektory: Izolácia a Stavebné ...

Služby, montáž: -okná, dvere, garážové vráta. Výroba, obchod, predaj, poradenstvo, kalkulácia, dodávky na kľúč, zameranie, montáž, oprava, údržba, servisné práce záručné aj pozáručné: -výplne stavebných otvorov -plastové a hliníkové okná vo farebnej škále podľa RAL (aj atypy kruh, trojuholník) -AL, PVC dvere -zasklievanie dvoj, ...

Stavebná firma: - stavba striech - rekonštrukcia striech - hydroizolácia spodných stavieb proti vlhkosti a radónu - práce klampiarske, pokrývačské, tesárske, bleskozvodárske.

Firma NOMEX GROUP s.r.o. je firma s viac ako 17 ročnou praxou v odbore spracovania kameňa. Profesionálne služby v odbore kamenárstvo, murárstvo. Rekonštrukcia bytu a bytových jadier. Ponuka kamenárskych prác. Výroba krbov, schodov, kameňa pre kuchyne a kúpeľne, dlažieb, kociek a výrobkov zo žuly, mramoru a pieskovca.

Dodávky, predaj: - španielske obklady a dlažby - sanitárna keramika - sprchové kúty - vodovodné batérie - nábytok do kúpeľní - kúpeľňové doplnky.

Projekcia, montáž, servis, revízie a dodávky: - elektrické zabezpečovacie systémy - elektrické požiarne systémy - plotové systémy - systémy priemyselnej televízie - vstupné a dochádzkové systémy - štruktúrovaná kabeláž - mechanické zábranné systémy.

Dodávka, montáž, realizácia: - zdvojené podlahy HEWETSON (komplexné ponuka, drevotrieskové, minerálne dosky pre extrémne zaťaženie, celosklenené dosky pre špeciálne aplikácie) - čistiace a vstupné zóny, bariéry, rohože - premiestniteľné, prestaviteľné, systémové, mobilné priečky NORDWALL - EXTRA, LUCE, DIVA (ľahká prestaviteľnosť, ...

Lukáš Košlík - Podlahové krytiny. Predaj a montáž podlahových krytín. Predaj a montáž: - plávajúcich podláh a parkiet - ďalších podlahových krytín práce ako v domácnostiach tak vo firemných a verejných priestoroch.

Prevádzkujeme veľkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Medzi naše služby patrí projekcia, dodávka, montáž a servis. Ďalšie naše činnosti sú elektro práce, stavebné práce, vodoinštalatérstvo. Predávame ventilačné turbíny Lomanco.

Priamy výrobca, dovozca a predajca dverí, podláh a schodísk. Sklad Praha. Teraz novinka na trhu- Bambusové celomasívne dvere.

Natieračské práce Návrhy a realizácia - interiéry Búracie práce vrátane likvidácie sutiny Základy a zakladanie stavieb Murárske prácerekonštrukcia - bytové jadrá

Činnosť: - montáže odvetrávaných fasád - stavby RD - montáže a dodávky striech - montáže SDK - práca na obchodných centrách.

Maloobchod - obklady - dlažby Veľkoobchod - obklady - dlažby Grafické návrhy Maloobchod a veľkoobchod - sanitárna keramika

Predaj a montáž - drevostavby Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - nábytok (vstavané skrine, stoly, skrinky, ...) Predaj - podlahy Predaj a montáž - okná - dvere Montáž - podlahy

Služby: - upratovacie práce - rekonštrukcia - lakovnícke práce - sadrokartóny - zatepľovanie - maliarske práce.

Lakovnícke práce Maliarske práce Elektroinštalačné práce Pokládka - podlahové krytiny Komplexné upratovacie služby