Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Veľkoobchod, pokládka: - laminátové podlahy - drevené podlahy.

Zaoberáme sa predajom sanitárnej keramiky a kúpeľňových obkladov. Ponúkame všetok tovar na rekonštrukcie kúpeľní. Predávame vane, sprchové kúty aj tmely a lepidlá na dlaždice a obklady.

Developerská spoločnosť, obchod s nehnuteľnosťami.

Murárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Vykonávame kompletné zemné práce, búracie práce, terénne úpravy, zakladanie stavieb, pokládku zámkovej dlažby, nákladnú autodopravu a prenájom strojov.

Predaj: - potreby pre domácich majstrov - domáce potreby - záhradnícke potreby.by - vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis Zákaznícka linka: 841111135

Výroba, predaj, montáž, zákazková výroba. Rámovanie, paspartovanie, sklenárske práce. Rámovanie a paspartovanie: - obrazov(obrazy). Lišty: - drevené tuzemské výroby - LIRA - drevené dovoz značiek Nielsen, Fram - kovové dovoz značiek Nielsen, Fram - plastové - široký sortiment - 600 druhov líšt.

-Automatizované spracovanie dát Murárstvo

Dodávky a montáže: - oceľové haly a konštrukcie. Realizácia strešných a stenových plášťov.

Potrebujete opraviť byt alebo postaviť dom? Obráťte sa na nás! Vieme to aj veľmi rýchlo! stavby na kľúč krovy, pokrývačské práce, zatepľovacie a izolačné práce domov a striech vonkajšie a vnútorné štuky a omietky, maľovanie, natieranie, lakovanie (kytovanie dreva a kovov) podlahárskej práce a stolárske práce.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov, ktoré sa týkajú bývania

Stavebná a projektová činnosť. Finančné a právne poradenstvo, hypotekárne úvery. Predaj stavebných systémov: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastové okná - dvere - zimné záhrady z profilu REHAU S 730 - drevené okná - dvere - zimné záhrady z EURO profilov - stavebné komponenty - fasádne systémy z Al profilu HEROAL.

Nepretržitá technická pohotovostná služba - havarijná služba. Bežná údržba objektov v potrebnom rozsahu remeselníckych profesií. Práca: -inštalatérske, kúrenárske, elektroinštalatérske, zámočnícke, stolárske, lakovnícke a maliarske, murárske a obkladačské. Komplexná rekonštrukcia bytových jadier v panelovej zástavbe vrátane ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo -Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Opravy elektromechanických prístrojov (bez zásahu do elektrického napätia) -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel -Výroba meracích, skúšobných, navigačných, optických a fotografických prístrojov a zariadení -Kúpa tovaru za účelom ...

Maliarska firma - Dalibor Christián Honejsek Maľovanie: - bytov - domov - kancelárií - izieb - schodísk - fasád - upratovanie. Lepenie pestrukty Maľovanie batika Luxusné dekoratívne štuky, štukovanie Strhávanie tapiet z panelov Tuzemské a zahraničné materiály Prikrytie podláh a nábytku samozrejmosťou !

Zváranie - konštrukcia Kovovýroba - zámočnícke práce

Natieranie striech a konštrukcií Murárske práce Klampiarske práce Pokrývačské práce

Ponúkam predaj, monáž a servis garážových brán Hörmann, samostatných a posuvných brán značiek Hörmann, FAAC, BFT, BENINCA a SOMFY.

Inštalatérstvo - inštalatérske práce s dvadsaťročnou tradíciou. Vykonávame montáže stúpačiek, murárske práce, kompletné realizácie v oblasti vody, tepla, plynu. Čistenie kanalizácie bytové, domové, vonkajšie. Ponúkame profesionálne vykonané inštalatérske práce.