Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, predaj: - hydraulické hadice všetkých druhov - šróbenie, redukcia, príchytky - rýchlospojky, uzatváracie kohúty - príruby a prírubové spoje - meracia technika, bezšvíkové rúry.

Hydrogeológia a zriaďovanie studní.

SULKO - špecialista na plastové okná, dvere

Naša firma vykonáva najrôznejšie remeselnícke služby. Svojim klientom ponúkame obkladačské, stolárske a murárske práce i rekonštrukcie kúpeľne či bytu na kľúč.

Naše služby: - poradenská a projekčná činnosť v odbore priemyselného odsávania - predaj sacieho zariadenia.

Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality ISO 9001:2001, ISO 14001 a OHSAS 18001. Služby: -ochrana a sanácia podzemných vôd a horninového prostredia -inžinierska geológia a geotechnika -likvidácia starých ekologických záťaží -nepretržitá havarijná služba pre ochranu a sanácia podzemných vôd a horninového prostredia ...

Predaj, servis, požičovňa: - elektrické ručné náradie - záhradná technika.

Činnosť: - výstavba zrubov - nízkoenergetické rodinné domy - drevené domy - developerská.

Ponúkame vírivé vane americkej firmy VITA Spa určené na dokonalú regeneráciu organizmu.

Spoločnosť Domesi, s. r. o. sa špecializuje na výrobu a predaj moderných drevostavieb. Drevostavby realizujeme tzv. na kľúč, od nakreslených návrhov až po celkové zhotovenie stavby a odovzdanie kľúčov novému majiteľovi. Pri našich stavbách obvykle tiež navrhujeme interiéry. Náš odbor chápeme ako úplne nový, pokrokový životný štýl. Snažíme sa o ...

Predaj - fasádna izolácia a omietky - stavebný materiál - lepidlá, pásky, tmely a fólie - murovacie materiály - drevomateriál - stavebné dosky OSB, Durelis, preglejky - palubovky a terasové dosky - stierky a tmely na fasády a obklady

Dodávame nízkoenergetické rodinné domy v pasívnom štandarde. Pomocou konfigurátora domu si môžete doprojektovať váš dom. Garantované vlastnosti: termoizolačná, protipožiarna, akustická, mikroklíma. Garancia až 30 rokov, vysoká životnosť.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj. Sortiment predávaného tovaru: -obrusy a dečky z PVC* -Gola kľúče sady -náradie -autolana -vrtáky -vrtáky s hmoždinkami -dáždniky -niete krajčírske -zapaľovače -hračky -domáce potreby: -kolíčky na bielizeň -koreničky sada -misky plastové -stierky na podlahu -nerez riad ...

Umelecko-zámočnícka zákazková kovovýroba Zámočníctvo, výroba, montáž: -portály, výkladca, presklené steny -dvere, zádverie, okná, automatické dvere, -protipožiarne steny a dvere PO30 až PB45 -schodiská, madlá, zábradlia -kovové písmená-krabicové písmo -reklamné nápisy, markízy, vitríny, -interiéry, výťahové šachty -atria, zimné ...

České drevené domy od spoločnosti Ecoholzhaus. Ekologické drevostavby na kľúč sú dostupným a rýchlym riešením vášho bývania. Lacné drevostavby rôznych druhov a štýlov už od 1 milióna korún.

Vykonávame: - rekonštrukcia interiérov aj exteriérov stavieb - pravidelné aj nepravidelné údržby aj upratovanie poprípade pomocné práce.

Vykonávame murárske, obkladačské, sadrokartonárske a opravné práce. Ochotne sa prispôsobíme vašej pracovnej dobe, takže si nás môžete ustrážiť až budete doma, popr. kdekoľvek v Prahe a okolí.

Zákazkové stolárstvo Výroba - nábytok Sústruženie

Veľkoobchod elektroinštalačný materiál: -káble, vodiče -lišty, rúrky, žľaby -krabice, vývodky -poistky, odpínače -ističe a príslušenstvo -zásuvky a vidlice priemyselné aj domové -hromozvodný a uzemňovací materiál -priemyselné stýkače a relé a ďalšie.

Nákup - strojné náradie Predaj - strojné náradie

Výhradné zastúpenie KEY Automation srl. Mechanizmy pre brány a vráta. Pohony: -posuvné, krídlové brány -sekčné vráta -priemyselné vráta -rolovacie brány a rolety. Parkovacie závory. Riadiace jednotky pohonov (vysielače, prijímače, lampy).