Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výškové práce a horolezecké práce

Predaj - bazénová chémia Plynoinštalačné práce - revízia Kúrenárske práce Drobné murárske práce Predaj - vodoinštalačný materiálvýmena a opravy - plynové ohrievače vody Vodoinštalačná práca - rekonštrukcia všetkých vodovodných a kanalizačných rozvodov - odborné zapojenie umývačiek, práčok, kuchýň

Výroba - vráta Výroba - schody - ploty Strihanie a ohýbanie plechov Zámočnícke práce - kovovýroby - zákazková výroba zo železa

Plynoinštalačné práce Kúrenárske práce Vodoinštalačná práca

Havarijný servis plynových kotolní, výmenníkových staníc, vzduchotechniky, montáž merania a regulácie, revízia spotrebičov a ručného náradia, výmeny a opravy čerpadiel Wilo, Grundfos, Sigma.

Kováčstvo, podkovárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Rekonštrukcia čističiek odpadových vôd

Tmeliace nástroje Brúsne nástroje Praktické sady Brusivo

Vykonávanie obkladov budov systémom odvetrávaných fasád, kompletné dodávky interiérových dlažieb a obkladov.

KOMPLETNÉ PREVEDENIE STAVIEB a STAVEBNÝ SERVIS staveb.com všetky stavebné úpravy a rekonštrukcie v domoch a bytoch rekonštrukcie a modernizácie bytových jadier rekonštrukcie kúpeľní.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Dodávateľ geodetických prác: vytýčenie vlastných hraníc geometrické plány.

Sprostredkovanie obchodu s čínskymi výrobcami. Dovoz textilu, skladových vozíkov, autodoplnkov, hračiek, diamantových kotúčov, náradia a pod. Poskytujeme služby spojené s dovozom tovaru z kontinentálnej Číny a Hongkongu.

Stolárstvo, podlahárstvo Predaj a pokládka podlahových kritín

Výroba guľatiny a strešných väzníkov na píle

Demolácia objektov, zemné práce, výkopové práce, prevoz materiálu, úpravy ciest. Výkopové a stavebné práce - prevoz surovín.

- trafostanice, veľkoodbery - opravy pri poruchách a haváriách - výstavby a montáže trafostaníc, - káblové prípojky - inžinierska činnosť, požiarna ochrana - revízna činnosť - elektro projekty, stavebné projekty - rekonštrukcia, údržba, čistenie - meranie el. energie a kompenzácia - stavebné práce

Belgické lícové tehly a škárovacie hmoty pálená strešná krytina, tehlová dlažba - predaj

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe