Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Dodávka vzduchotechniky, klimatizácií, chladenia, vykurované, odvlhčovačov a ventilácie.

Vykonávame: - maliarske práce - pokládka podlahovej krytiny - sadrokartónové priečky - pokládka, obklady, dlažby - murárske práce.

Zámočníctvo Michal Jurčo - sa zameriava na výrobu: - zákazková kovovýroba - zámočnícke práce - vráta - brány - brány s pojazdom - oplotenie - ploty - mreže - nerezové zábradlia - kovové schody, schodiská vnútorné i vonkajšie - drôtené programy - kovové prvky na vybavenie kuchýň.

Architektonický a projektový ateliér Kompletné projekty stavieb - rekonštrukcia a úpravy existujúcich objektov - novostavby

Predaj sekacej a vŕtacej techniky pre elektrické, pneumatické a hydraulické kladivá, kotúčové HM (HW) pílové kotúče, frézy a ďalšie nástroje na drevo, kov a hliník. Dia-kotúče betón, granit, mramor. Servis el. náradie.

Hodinový manžel - služby pre domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytov a kancelárií, montáže nábytku, bytových doplnkov, čistenie kobercov a čalúneného nábytku, drobné inštalatérske a elektro práce, dodávka a montáž žalúzií a roliet, vŕtanie do panelov, zapojenie práčok, umývačiek, umývanie okien a dverí a pod.

Dezinfekcia potrubia vnútorného vodovodu vrátane vystavenia Zabezpečeniu rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinštalatérske práce.

Stavebné práce a dodávka materiálu.

-Inžinierska činnosť v výstavbe, technický dozor -sprostredkovateľská činnosť v odbore stavebníctva

Servis, výmena a pravidelná klimatizácia Elektroinštalačné práce Dodávka, montáž a servis - tepelné čerpadlá Kúrenárske práce - kompletné dodávky - rozvody kúrenia - peletové kachle Čistenie - kuchynské prevádzky a umývanie - klimatizačné jednotky Vodoinštalačná práca - kompletné dodávky - rozvody ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Izolácia spodných stavieb, protiradónové a striech fóliami Protiradónové izolácie Klampiarske práce Strechy

Stolárstvo, výroba: - skrine - schody - kuchynské linky Práca prevažne z masívu Zákazky podľa priania zákazníka

Autopožičovňa Čistenie interiérov vozidiel Odťahová služba Bazár stavebných strojov Skladovanie Logistika Medzinárodná a vnútroštátna doprava Sťahovanie

Sprostredkovanie dopravnej služby a žeriavnícke práce práca s vysokozdvižnou plošinou.

Zateplenie fasád Podlahárske práce Rekonštrukcia - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa Dodávka - sanitárnej keramiky - batérií - van - sprchových kútov.

Dodávka servis a predaj: - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Elektromontáže a rozvody v domoch a bytoch. Rekonštrukcia. Drevostavby a vonkajšie terasy.

Zákazková výroba nábytku. Stolárstvo so špecializáciou na kuchynské linky. Výroba umelých stromov do interiéru.

Veľkoobchod, predaj: -maliarske farby a laky -produkty na fasády, omietky -dekorácia na steny

Servis a oprava plynových kotlov a horákov. Montáž kúrenia.

Inštalatérske a kúrenárske práce. Murárstvo a obkladačstvo.

Stavebná firma. Rozvody a inštalácia.

Výroba a predaj inštalačných prístrojov, fotovoltaiky, ističov, stýkačov, relé, rozvodníc a ďalších prepojovacích systémov a svoriek