Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba nožiarskych produktov, nástrojov a železiarskych potrieb.

Predaj, pokládka - linoleá - marmolea - artolea - PVC - koberce

Elektroinštalačné práce a revízie. Vykonávame drobné elektrikárske práce vo firmách aj domácnostiach, ale aj kompletná rekonštrukcia elektroinštalácií. Vykonávame tiež elektro revízie el. inštalácií a bleskozvodov. Všetko rýchlo, spoľahlivo a za bezkonkurenčné ceny!

Práca -natieračské -maliarske -tapetárske práce

Vykonávame stierkovanie, štukovanie, maliarske, lakovnícke a natieračské práce menšieho a väčšieho rozsahu, maľby bytov, kancelárií, schodísk, hál i pivníc.

Služby stavebného dozoru a návrhov bytových a kancelárskych interiérov.

Služby: -oblasť spracovania preukazu energetickej náročnosti budov -energetické audity Dodávka, montáž: -tepelné čerpadlá pre bytové domy -vzduchotechnika a klimatizačných jednotky Práca: -zaistenie komplexnej elektroinštalácie vrátane revízie

Výroba, predaj: -automatické dvere -typy krídel dverí -pohyny dverí.

Exšport a import náradia, meradiel a nástrojov na obrábanie a frézovanie.

Bazár kancelárskeho nábytku. Predaj, výkup a prenájom použitého kancelárskeho nábytku. Výroba nábytku - vlastná stoláreň, nábytok na mieru, stoly, skrine, vstavané skrine, kuchynská linka a ďalšie.

Činnosť firmy REZIVO, DVERE, s.r.o. prevzatá spoločnosťou Démos trade, a.s. - pobočka Praha - REZIVO, DVERE Predaj - drevomateriál pre stavebné firmy - stavebné rezivo - palubovky, drevené podlahy - dvere

Inžinierska činnosť Projekcia - pozemné stavby

- reklamná činnosť a marketing - sprostredkovanie obchodu a služieb - realitná činnosť - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - montáž a opravy vyhradených elektrických zariadení - projektová činnosť vo výstavbe - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie - cestná motorová doprava cestná vnútroštátna - cestná motorová doprava ...

Predajňa a požičovňa stavebných strojov a náradia HITACHI : - stavebné stroje - vŕtacie a sekacie kladivá - SDS plus/max - sekacie a búracie kladivá - kotúčové píly - mafly - píly chvosty - priamočiare píly s predkyvom - hoblíky - vibračné brúsky - priemyselné vysávače - ohýbačky a strihačky stavebnej ocele - uhlové brúsky.

Návrh prírodných bazénov, jazierka na kúpanie. Firma Ekopool je jediný autorizovaný partner rakúskej firmy Biotop v Českej republike. Náš tím je plne pripravený zrealizovať Vaše predstavy budúceho bazéna ruka v ruke s udržateľným rozvojom a prírodou.

Rekonštrukcia a opravy domov, zateplenie fasád.

Internetový predaj, e-shop: - plastové, drevené a pletivové ploty -terasové dlaždice, terasové dosky -hranoly -príslušenstvo -záhradný nábytok.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Práca: -vodoinštalatérske. -kamerové prehliadky, čistenie kanalizácie. -plynárske. Montáž: -tepelné čerpadlá, solárne systémy.

Developerská činnosť pri výstavbe rodinných domov Výstavba - rodinné domy.

Komplexná dodávka dopravných systémov, navádzacích značiek s ovládaním, preferencie MHD a detekcia jazdy na červenú. Výstavba križovatiek (SSZ - svetelných signalizačných zariadení).

výstavba nových bytov -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe