Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Inžinierska firma zaisťujúca Projektovú činnosť: Spracovanie projektov elektro v časti: - silových obvodov - riadiacich systémov - elektrických ochrán - slaboprúdu. Zvláštnou špecializáciou sú projekty technologických prevádzok. Rozsiahle skúsenosti máme s projektmi vodných elektrární, úpravní vody, čistiarní odpadových vôd, ...

Vykonávame posúdenie a ohodnotenie stavieb, opráv a rekonštrukcií, stavebné rozpočty a kalkulácie. Prevádzkujeme energetické poradenstvo. Vykonávame vysušenie vlhkých múrov, odstránenie plesní v bytoch. Ponúkame zatepelné stavieb a bytov ultratenkým izolačným náterom

Výstavba rodinných domov, rekonštrukcia a prestavba záhradných domov a prístreškov, pergol, drevostavieb a bazénov.

Veľkoobchod, predaj kanalizačné a vodovodných systémov: -kanalizačné rúry PVC* -vodovodné potrubie PVC*, LPE* -odpadové rúrky novodúr a HT** -rozvody vody IDEAL TRADE -drenážne systémy -káblové chráničky -šachty, ACO* žľaby, vpuste -liatinový program, poklopy -kúpeľne -krby.

Projektovanie a tvorba dokumentácie pre vodné stavby.

Inteligentná inštalácia - divízia: realizuje chytré domy a inteligentnú elektroinštaláciu pre hotely, kancelárske budovy a ostatné prevádzky. najbežnejšie riadiaci systém ovláda vykurovanie, ventilácia a bezpečnostný systém. Prostredníctvom vizualizácie môžete ovládať svoj dom odkiaľkoľvek vo svete aj z mobilu. ELPRAMO: Vykonáva ...

Maliarstvo, lakovníctvo a tapetárstvo.

Služby energetickej revitalizácie objektov.

Opravy a montáž káblových konfekcií a konektorov.

Požičovňa vysúšacích a odvlhčovacích prístrojov do budov.

Opravy a rekonštrukcia stavieb. - rodinné domy na kľúč - zatepľovanie a pokrývačské práce - demolačné práce - autorizovaný stavebný dozor.

Veľkoobchod s materiálmi pre elektrotechnickú výrobu.

Čistenie kanalizácií, prehliadky a znalecké posudky, revízie.

Inštalatérstvo a elektroinštalácia.

Výroba, predaj, e-shop - postele z masívu - spálňa - šatníkové skrine - kuchyňa na mieru - kancelársky nábytok. Stolárska výroba.

Spracovanie hladkých povrchov do interiéru. Sadrokartonárske a maliarske práce.

Výroba a revízia elektrických rozvodov, riadiacich a spínacích zariadení.

Stavebné klampiarstvo. Práca: -pokrývačské -klampiarske

Ponúkame poradenstvo v oblasti marketingu. vykonávame na zákazku maľby na stenu, grafiku, tvorbu webových stránok, tvorba bannerov, fotografie, tlač a návrhárstvo.