Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Horolezci ponúkajú opravy, nátery, čistenie, zatepľovanie striech a škárovanie fasád. Vykonávame výškové práce, opravujeme strechy, fasády, komíny, vykonávame umývanie okien, inštalácie ochrany proti holubom, klampiarske prvky, demolácie, výrub, montáž reklamy.

Montáž, opravy, revízia elektrických zariadení

Sadro-kartonárske práce Pokládka - plávajúce a drevené podlahy Rekonštrukcia - podkrovné priestory

Služby hodinového manžela. Maliarske práce Drobné opravy - domáce spotrebiče Služby hodinového manžela Drobné inštalatérske práce Kosenie, hrabanie a zalievanie - trávniky.

Stolárstvo a podlahárstvo Cestná motorová doprava - osobná prevádzkovaná vozidlami určenými na prepravu najviac 9 osôb vrátane vodiča -Veľkoobchod a maloobchod

Veľkoobchod a maloobchod maliarstva. Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Natieračské práce Maliarske práce Štukatérske práce Lakovnícke práce

Veľkoobchod, maloobchod a e-shop elektroinštalačného materiálu. Sortiment: - káble - spínače, zásuvky - istiace prvky - svietidlá - svetelné zdroje - zdroje prúdu a napätia - úložný materiál - rozvádzače - prístroje - bleskozvodársky materiál - domové spotrebiče - náradie - domáce spotrebiče a a ...

Inštalatérske, plynárenské a kúrenárske práce

Vývoz: - obrábacie a tvárniace stroje, nástroje - objímky na opravu potrubných systémov.

Výškové práce: - kompletnú rekonštrukciu fasád - murárske práce - penetračný náter a náter silikátovými alebo akrylátovými farbami.

Stavebná firma. Vykonávame všetky rekonštrukcie bytov, skladov a kancelárií, kompletné vonkajšie práce, fasády a zaisťujeme elektroinštalácie, klampiarske práce a montáž bleskozvodov.

Elektrotechnický materiál: -ističe 0, 5-6400 A, vypínače, stýkače, ovládacie prvky, výkonové relé, priemyselnej ochrany, plastové skrine -zámky, kovanie, tesnenie, dištančné stĺpiky, poistky, poistkové odpínače, priemyselné nabíjače.

Podlahárstvo (podlahárske práce vrátane dodávky materiálu): - plávajúce podlahy laminátové a drevené - podlahy korkové, PVC a antistatické PVC - celomasívne drevené podlahy Junckers - pokládka kobercov (aj záťažových) - vyrovnanie nerovnosti podláh - tmelenie podláh - pokládka a brúsenie parkiet - renovácia drevených podláh vrátane ...

Predaj a montáž - pergol - markíz - screenových roliet - zatienenie zimných záhrad

Spoločnosť Sun Company s.r.o. je dodávateľom služieb v oblasti stavebnej činnosti, renovácie a zatepľovania budov, suchej výstavby, dokončovacích prác v stavebníctve.

Stavebná spoločnosť. Vykonávame stavby od projektu po ich realizáciu. Objem našich zákaziek je širokospektrálny a zahŕňa: - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - novostavby a podkrovné vstavby - zatepľovanie - elektroinštalácia - revízia elektro a bleskozvodov - upratovacie služby

Naša spoločnosť ponúka široký sortiment dverí a dverných doplnkov. Dodávame a inštalujeme aj puzdrá pre posúvacie dvere značky Eclisse.