Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj drevo výrobkov: - rezivo stavebné - dosky, laty, hranoly, krovy, impregnované, zákazkové.

Projekcia a realizácia nízkoenergetických a pasívnych drevostavieb.

Stolárske práce Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - skrine Pokládka - plávajúce podlahy (laminátové, drevené vrstvené, celodrevené)

Stavebná činnosť: -stavby bytové, občianske, priemyselné, inžinierske, rodinné domy, pôdne vstavby -novostavby, rekonštrukcia, opravy -stavby na kľúč, čiastkové stavebné práce. Dodávky, výstavba: -investičné celky na kľúč: -štúdia stavieb, zadanie stavieb -projekt -uvedenie do prevádzky. Služby architekta: -návrhy ...

Maloobchod, predaj, e-shop: -koberce -podlahové krytiny -PVC -metráž

Veľkoobchod a predaj: - PP-R plastové rúrky a tvarovky - mosadzné armatúry - batérie a doplnky do kúpeľní - vnútorná kanalizácia - sanita - zváračky a nadstavce na čelné a polyfúzne zváranie - ostatné.

Rekonštrukcia bytov, renovácia a pokládka drevených podláh, kuchynské linky a vstavané skrine na mieru. Rekonštrukcia bytového jadra.

Stavebná činnosť: -bytová výstavba -nebytová výstavba -dopravné stavby Práca: -povrchové úpravy

Generálny dovozca - ekologické zariadenie ION SCALEBUSTER Úprava vody bez použitia chemikálií.

Naša spoločnosť vykonáva tieto služby: - poskytovanie havarijnej služby - vykonávanie elektrorevízie - revízia elektrických spotrebičov - opravy a montáže elektrických zariadení, spotrebičov a bleskozvodov - prihlasovanie na odber - elektroinštalačná práca

Natieračské práce Maliarske práce Tapetárske práce Upratovacie služby Rekonštrukcia bytov

Práca: -umelecké stolárstvo. -zákazkové stolárstvo. -rezbárstvo. -reštaurovanie nábytku.

V súčasnej dobe sa zameriavame na oblasť predaja a montáže okenných a dverných systémov, vrátane dokončovacích stavebných prác. Rozsahom dodávaného sortimentu komplexne pokrývame požiadavky nášho trhu na plastové okná, eurookná, plastové aj drevené dvere a vstupné dvere. Samozrejmosťou je odborná inštalácia dodávaných okien a dverí. Na výrobky ...

Realitná agentúra. Stavebná firma. Služby: - zabezpečenie hypotéky - vytvorenie projektov - zatepľovanie objektov - úpravy interiérov a exteriérov.

Veľkoobchod - bleskozvodný tovar na uzemnenie a ochranu budov pred úderom bleskumontáž, revízia a servis - bleskozvody

Technické zariadenia budov. Medzinárodné stavebné služby - kúrenárske práce - vzduchotechnické práce - elektroinštalačná práca - montáž systémov merania a regulácie - montáž zabezpečovacích systémov. Servis pre priemyselné odvetvia.

Predaj, montáž, poradenstvo, technický servis: - plávajúce podlahy, masívne drevené podlahy - PVC, koberce, vinyl.