Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná firma rekonštruujúca predovšetkým historické budovy.

Kominárstvo a práca s tým spojená. Čistenie a vložkovanie komínov pre všetky druhy palív. Ponuka prehliadok komínov inšpekčnou kamerou vrátane vystavovania revíznych správ.

Výroba, predaj, montáž, servis - vjazdové brány - garážové a priemyselné vráta - automatické pohony - závory

Stavebná firma: -výstavba rodinných domov -rekonštrukcia bytov, kúpeľní -pôdne vstavby -zateplenie fasád budov

Manipulačné práce: - vypratanie pozostalostí, pôd, pivníc a iných priestorov - sťahovacie práce malého rozsahu - manipulačné práce v skladoch - vykládka kamiónov. Pomocné stavebné práce: - výkopové práce - búranie aj väčšieho rozsahu - vysekávanie pre elektrikárov, plynárov a rozvod vody - likvidácia trosiek po živelných ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Predaj: - koberce - lina - PVC Dodávka: - podlahy korok, drevo, laminát.

Rekonštrukcia: - pamiatkové objekty - bytové objekty - priemyselné stavby. Reštaurátorské práce. Výstavba: - rodinných domov - korytnačka. skeletov. Predaj izolačných materiálov ITALIANA MEMBRANE.

Služby: -výstavba RD domov na kľúč -hrubé stavby -základové dosky -zatepľovanie domov polystyrénom -výmeny okien -reklamná grafika na fasády -bytové jadrá na kľúč -renovácia a rekonštrukcia bytov -revitalizácia panelových domov.

Skúšobňa tepelných vlastností stavebných materiálov,konštrukcií a budov. Skúšobňa akustiky. Skúšobňa chemicko-fyzikálnych vlastností stavebných hmôt. Skúšobňa technických zariadení. Projektovanie a inžinierska činnosť v odbore pozemných stavieb. Laboratórium stavebno-fyzikálnych vlastností otvorových výplní,stavebných konštrukcií a ...

Stavebné práce: - murárske práce - maliarske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia bytov - búracie práce Hodinový manžel.

Výroba, dodávka, e-shop, predaj: - diamantové rezacie kotúče na delenie stavebných materiálov - diamantové brúsne taniere na brúsenie stavebných materiálov - diamantové rezacie kotúče na delenie prírodného a umelého kameňa - diamantové vŕtacie korunky na jadrové vŕtanie stavebných materiálov - renovácia diamantových kotúčov a vŕtacích ...

Zákazkové stolárstvo. Vyrobíme kuchynské linky, schody, vstavané skrine, postele, poschodia na spanie, spálne, obývacie izby, stoly a jedálenské zostavy. Vykonávame tiež renováciu nábytku. Kompletná služba od zamerania po výrobu a montáž.

Veľký výber luxusného kovania talianskej značky Colombodesign.

Stavebná a klampiarska firma. Stavby na kľúč. Strechy: - šikmé - rovné - snehové zábrany a komínové lávky Fasády - oprava, umývanie a náter Výškové práce, horolezecká technika Inžiniering, zhotovenie projektovej dokumentácie

Výroba plastových nádrží a nádrží. Zemné a výkopové práce.

Služby: - návrh, výroba a inštalácia výrobkov z materiálu Corian a Montelli - výroba kuchynských, kúpeľňových a pracovných dosiek Výroba pre zdravotníctvo, sociálne zariadenie, laboratóriá a gastronómiu.

Predaj spojovacích materiálov.

Služby: - elektroinštalácia - zemné - maliarske - obkladačské - inštalatérske - kúrenárske - stavebná činnosť

Služby: - elektroinštalačná práca - montáž a oprava bleskozvodov