Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj: - interiérové dvere - bytové dvere - protipožiarne dvere

Murárske, dlaždičské a obkladačské práce. Montáže sadrokartónu.

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Autorizovaný servis: - plynové zariadenia. Čistenie: - kanalizácia. Vodoinštalačné práce.

Stavebná spoločnosť EVEN s.r.o. realizuje kompletné stavby a zemné práce. Bytové a rodinné domy na kľúč, alebo ich časti (základové dosky, výmurovky, strojné omietky, atď.), kompletné ZTV (zemné práce, kanalizácia, komunikácia, zámkové dlažby). Autodoprava.

Montáž a opravy sadrokartónu, tepelnej a akustickej izolácie, rekonštrukcia bytových jadier, murárske a obkladačské práce.

Ťažiskom činnosti je projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe v rozsahu všetkých výkonových fáz: -projektová činnosť, -príprava zákazky, -návrh a štúdie stavby, -dokumentácia, -územné riadenie, -stavebné konanie.

Klampiarske, pokrývačské a tesárske práce Tondach.

Strojné upratovacie služby: -čistenie všetkých druhov podlahových plôch, suchým alebo mokrým procesom. Hliníkové pojazdné lešenia: -predaj, prenájom, montáž -lešenie je zhotovené z hliníkových zliatin rámového typu, je pojazdné na kolieskach opatrených brzdou a závitmi na vyrovnanie terénu a možno ho postaviť aj na schodoch.

Geodetická kancelária. Geodézia: -účelové mapy veľkých merítok, -vytýčenie a zameranie skutočného prevedenia stavieb, hraníc pozemkov, -dokumentácia stavebných objektov, -geometrické plány, -digitálne spracovanie dát.

Stavebné, murárske, obkladačské, maliarske a inštalatérske práce.

Predaj: - plastová zatrávňovacia dlažba.

Projekt7. Zaoberáme sa: - rozpočty stavieb - prepočty, výkazy výmer. - vizualizácia interiérov aj exteriérov.

Montáž osvetlenia. Elektroinštalačné práce. Výroba - elektrická energia.

Projekčný a architektonický ateliér. Architektonické štúdie a návrhy (architekti). Projekčná činnosť (stavební inžinieri). Vizualizácia a animácia stavieb. Developerské projekty. Návrhy interiérov. Inžinierska činnosť. Stavebný a autorský dozor.

Ponúkame predaj, prenájom, požičovňu, bazár, servis a opravu pre stavebné stroje. Ďalej ponúkame vibračnú techniku, nakladače NOVOTNÝ, ATLAS, manipulátory, minirýpadlá, hutnícku vibračnú techniku, kompresor, pneumatické podvrtávače, hydraulické agregáty.

Ponúkame odvádzače kondenzátu, priemyselné armatúry, uzatváracie klapky a ventily.

Služby: - hydrogeologické práce - geogetické práce - posudzovanie vplyvov na životné prostredie - ekologické audity

Montáž, revízia a servis - elektrická zabezpečovacia signalizácia EZS - samostatné televízne okruhy CCTV - prístupové systémy ACS

Výroba, predaj: - pelety Projekcia, inštalácia: - solárne panely Výstavba: - fotovoltaických elektrární Dodávka, inštalácia: - linky na výrobu peliet