Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Rekonštrukcia rodinných domov a bytov, kancelárií. Predaj nemeckých kuchýň Ballerina.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod s náradím a kotevnou technikou.

Výstavba, prevedenie: - drevostavby systémom Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreačné chaty - vstavby a nadstavby podkrovia - strechy - drevené a kamenné fasády - pergoly - sadrokartóny - pokládka plávajúcich podláh - spracovanie projektovej dokumentácie.

Projekty dopravných a inžinierskych stavieb. Ponuka posudkov či štúdií v oblasti životného prostredia a spolupráce na územných plánoch miest a obcí. Ponúkame vám projekty dopravných stavieb (komunikácie, cyklotrasy, parkoviská, chodníky), dopravno-inžinierskych opatrení, inžinierskych sietí, prípojok, čistiarní odpadových vôd. Poradenstvo a ...

Predaj, montáž, pokládka interiérových dverí a zárubní značky Vasco Doors.

Stavebná činnosť: -dodávky stavieb, -rekonštrukcia stavieb. Nákladná doprava a autodoprava.

Stavebná firma poskytujúca služby: - výstavba rodinných domov na kľúč - izolácia objektov - tlakové izolácie - oplotenie - betónové konštrukcie - schody - schodisko - zemné práce UMC60 - búracie práce - terénne práce vrátane komunikácií a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropov či monolity.

Rekonštrukcia interiérov bytov a domov: - sadrokartónové priečky, stropy a predsadené steny - podkrovné vstavby - podhľady - úprava stien a stropov - kúpeľne - podlahy - dvere.

Ponúkame stavebné rezivo, palubovky obkladové aj podlahové, OSB dosky, MDF dosky a ďalšie stolárske rezivo.

Zaoberáme sa pokládkou zámkovej a žulovej dlažby. Výstavba a rekonštrukcia komunikácií, chodníkov a parkovísk. Vypracovanie návrhu realizácie a cenovej ponuky zadarmo.

Dodávateľ širokého sortimentu nástrojov, náradia a meradiel na kovoobrábanie. Rezné nástroje: -vrtáky, záhlbníky, výhrubníky, frézy, Náradie na upínanie nástrojov. Náradie na upínanie obrobkov. Elektrické ručné náradie. Pneumatické náradie. Meradlá klasické a digitálne: -posuvky, hĺbkomery, výškomery, dutinomery -mikrometre, ...

Zákazková výroba interiérov. Ponuka vchodových a interiérových dverí atypických rozmerov, kuchynských liniek a detských izieb.

Zatepľovanie panelových a nájomných domov. Rekonštrukcia spoločných priestorov bytových objektov. Zámočnícka výroba.

Architektonická a projekčná kancelária: - interiéry, - novostavby, - bytové stavby.

Výroba a inštalácia vonkajších a interiérových zábradlí, schodísk, lávok, brán a ďalších oceľových konštrukcií. Ponuka zámočníckych prác.

Predaj bytov. Inžinierska činnosť. Projektová činnosť vo výstavbe.

Predaj a e-shop: -ručné náradie Teng Tools, Luna (kliešte, kľúče, skrutkovače ...) -momentové kľúče -meradlá, mikrometre LIMIT -nože Mora, Hultafors.

Predaj stavebného materiálu: - izolačné materiály - náradie - tepelné izolácie - geotextílie - asfaltové výrobky. Výkup: - palety. Vykonávanie: - vodotesné izolácie. Výrobky: - klasické a modifikované asfaltové pásy Siplast, Vedag, Icopal - PVC fólia - geotextílie - asfaltové výrobky - strešné doplnky - pracovné ...

Realizácia projektov: - záhradné drevostavieb, - pergoly na kľúč, - detské ihriská, - altány, - zimné záhrady, - terasy, - ploty, - domčeky a chatky, - drevený nábytok, - hojdačky a preliezky pre detské ihriská, - ploty, - brány, - zátišie záhrad.

Architektonické návrhy a realizácia interiérov, exteriérov. Štúdie, projekty rekonštrukcií a novostavieb v územnom a stavebnom konaní.

Zaoberáme sa: - výstavbou v odbore pozemného staviteľstva vrátane inžinierskych sietí s tým spojených - realizáciu pôdnych nadstavieb a vstavieb - rekonštrukciou podkrovných priestorov - výstavbou a rekonštrukciou rodinných domov ( bytov ) - prístavby a výstavby hál a ich rekonštrukcia alebo prípadne adaptácia na zmenu výrobného ...