Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Hodinový manžel. Elektroinštalačné práce, pokládka PVC, kobercov.

Stavebné pomocné práce, ručné kopanie

Spracovanie preukazov energetickej náročnosti budov.

Vykonávame elektrikárske práce a elektroinštalácie v obore silnoprúd aj slaboprúd. Vykonáme rozvody kabeláže, osadíme osvetlenie aj zásuvky. Následne vykonávame rozvody dátových sietí, televízne rozvody. Navrhneme a dodáme celý anténny systém, vykonávame montáže satelitov, montáže antén, servis a revíziu spoločných televíznych antén (STA). Rovnako ...

Firma Sopro Bauchemie GmbH patrí svojim rozsiahlym výrobným programom v oblasti stavebnej chémie na pokládku obkladov a dlažby medzi popredných výrobcov v Európe.

Voda, kanalizácia, studne, vodné zdroje. Služby: - vŕtané studne - vyhľadávanie vodného zdroja - vrty pre tepelné čerpadlá. Realizácia: - studne. Voda, kanalizácia. Čerpacia technika - predaj Montáž: - čerpadlá - pumpy. Stavebníctvo - príprava stavieb. Geologické práce, stroje. Vykonáva: - hydrogeologický prieskum.

Maľovanie, tapetovanie, nátery, kompletné upratovanie, čistenie kobercov a čalúnenie, montáže nábytku. Predaj kobercov a linolea (PVC), vrátane pokládky.Manipulácia s nábytkom, príprava, zakrytie.Veľký výber PVC, kobercov bytových, záťažových a špeciálnych s protišpinivou úpravou v širokej škále farieb, cien a šíri.Nátery fasád.Služby hodinového ...

Dodávateľ stavebného systému VELOX, protihlukových panelov a stien VELOX, prvý dodávateľ mobilnej protihlukovej steny. Firma MC VELOX Praha patrí od založenia v roku 1998 medzi najväčších predajcov systému strateného debnenia VELOX v SR. Dôkazom správneho smeru našej práce sú stovky spokojných zákazníkov.

Predaj a montáž garážových, sekcionálnych a rolovacích brán vrátane pohonov.

Výroba - kancelársky nábytok pracovný stôl - skrine šatníkové, vstavané - obytné steny

Rekonštrukcia bytov, domov a kancelárskych priestorov.

Maliarske a lakovnícke práce vrátane špeciálnych aplikácií a dekoračných techník. Všetky maľby a nátery od maľovania izieb a bytov, cez výmaľby.

Revízia elektroinštalácií, rozvádzačov, elektrospotrebičov, bleskozvodov, plynových zariadení, plynových kotlov, plynových kotolní, plynových rozvodov NTL, STL.

Drevenice na predaj a na prenájom. Predáme Vašu zrubovú chalupu alebo pozemok vhodný na jej stavbu. Zaistíme Vám kompletný servis.

Revitalizácia spoločných priestorov bytových domov (chodby, schodiská a pod.). Podlahárstvo. Dodávka, pokládka: - koberce - vinyl - pvc podlahy, linoleum - korkové podlahy a obklady - plávajúce podlahy - drevené podlahy - antistatické podlahy. Vyrovnanie podkladov samonivelačnou stierkou Dokončovacie stavebné práce.

Projektovanie a realizácia kúpalísk, bazénov, rehabilitačných zariadení v zdravotníctve a wellness prevádzok.

Predaj, opravy, montáž aj servis plynových spotrebičov, kotlov, bojlerov a horákov. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem ai. Servis, montáže a dozor kotolní. Predaj, montáž a servis solárnych systémov.

Špecializovaný dodávateľ a dovozca priemyselných produktov.

Architektonická kancelária. Služby: -projekty stavieb a rekonštrukcií

Výstavba a predaj nízkoenergetických domov. Projekcia domov. Realitná kancelária.

Projektový ateliér so zameraním na špecializované stavebné projekty a energetiku stavieb.