Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -plynové spotrebiče Mora, Karma, Junkers, Buderus, Dakon, Therm, Prother.

Vypracujeme kompletnú projektovú dokumentáciu pre pozemné stavby: rodinné domy-špecializácie, bytové domy, podkrovné vstavby a nadstavby atď.

Stolárska výroba : - interiérový nábytok na zákazku Realizácia a predaj - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Kompletné návrhy - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Služby dizajnéra interiérov

Rekonštrukcia bytov, dodávka plastových okien.

Predaj vykurovacích systémov veľkopriestorových objektov.

Presvetlenie objektov denným svetlom, odvetranie budov. Projekcie, poradenstvo, dodávky a montáž: - svetlovody ALLUX - svetlovody na terasy - pásové svetlíky - bodové (kopulové) svetlíky

Ponúkame Vám kvalitné prevedenie zateplenia fasád rodinných a bytových domov, povrchové úpravy exteriéru aj interiérov, realizácia štruktúrovaných a mozaikových omietok a renovácia zatepľovacích systémov.

Odvoz sutiny a odpadu. Demolačné činnosť. Výkopové práce.

E-mobilita. Priemyselné konektory. Konektory PS. Kruhové konektory. Ochranné hadice. Sťahovacie pásky. Optické prvky. Vývodky a priechodky. Svorky. Ploché vodiče, mostíky. Prepínače. Ukladanie vedenia, kanály, lišty. Batériové konektory. Škatule plastové, kovové. Pásové vodiče, mostíky.

Maliarske a lakovnícke práce. Maľovanie bytov, izieb, kancelárií a verejných priestorov. Natieranie a striekanie fasád. Umývanie fasád. Striekanie a umývanie striech. Kompletné upratovacie služby, upratovanie bytu po maliaroch. Pokládka plávajúcich podláh a kobercov. Drobné murárske práce. Maľovanie za rozumné ceny.

Inštalatérska firma. Veľkoobchod, montáž: -sifóny, odtoky Hutterer a Lechner -protipožiarne systémy INTUMEX -kanalizačné systémy POLOPLAST -voda, kanalizácia, kúrenie, plyn -pasívna požiarna ochrana.

Spoločnosť INTERON, s.r.o. poskytuje služby v oblasti dverných, vstupných a zabezpečovacích systémov v priemyselných a súkromných objektoch. Realizácia zákaziek zahŕňa všetky fázy od posúdenia objektu, cez ponukovú časť zahŕňajúcu zameranie, vyhotovenie dokumentácie až po samotnú realizáciu, záručný a pozáručný servis.

Stavebná firma Rekonštrukcia na kľúč Komplexná regenerácia: -panelové domy. Izolácia proti vode a strešné plášte. Hydroizolácia. Kompletné opravy: -balkóny, terasy, lodžie. Celkové opravy: -ploché a šikmé strechy. Zatepľovanie, zatepľovacie práce: -fasády, strechy, podlahy. Izolácia plochých striech:

Výstavba a predaj: -byty -rodinné domy na kľúč -poradenstvo -financovanie bývania. Realitná kancelária: -sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností -dražby.

Vykonávame kompletné projekty v oblasti architektúry, stavebníctva, automatizačnej techniky a zobrazovacích systémov pre komerčné a domáce priestory od projekcie až po realizáciu. Predávame široký sortiment moderného, klasického a Art deco nábytku, LED aj klasických závesných a zápustných svietidiel do interiéru aj exteriéru od popredných ...

Realizácia drevostavby a fotovoltaickej elektrárne.

Vizualizácia dopravných projektov a stavieb ktoré majú zmysel: - vytvárame úspešné vizualizácie dopravných stavieb, projektov, rekonštrukcií, optimalizácií, modernizácií všetkej dopravnej infraštruktúry - spolupracujeme s dopravnými inžiniermi a projektantmi - navrhujeme 3D pohľady, ktoré majú zmysel, križovatky, cyklotrasy, pešie zóny, ...

Vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Predaj a montáž žalúzií, roliet, markíz a vrát.

Projektová činnosť v investičnej výstavbe.

Veľkoobchod, maloobchod a e-shop s farbami a lakmi.

Protipožiarne nátery, protikorózna ochrana, abrazívne tryskanie, protiplesňové nátery, práca horelezeckou technikou, izolácia SERVIWRAP, PROTEGOL. Predaj pások SERVIWRAP.