Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Kuchynské štúdio s vlastnou stolárskou výrobou. Kuchynské zostavy na mieru. Predaj nábytku: - kuchyňa - sedacie súpravy - obývacie steny - nábytok na mieru.

Služby: -projektová činnosť vo výstavbe. -inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Služby: -developerská činnosť -prenájom kancelárií -predaj pozemkov

Služby: - bezpečnostná agentúra: - ostraha majetku, osôb - stavebné práce

Stavba, výstavba: -inžinierske siete Práca: -zemné -demoličná -izolácia -rekonštrukcia

Výroba, montáž: -hliníkové a oceľové konštrukcie Práca: -rekonštrukcia objektov Služby: -projektová a inžinierska činnosť

Služby: -účtovné -daňové -odkup pohľadávok -fúzie a akvizície Stavba, výstavba: -priemyselné stavby Práca: -rekonštrukcia -zámočníctvo -kováčstvo

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy

Práca: -výkopové -rekonštrukcia -doprava štrku, piesku -odvoz sutiny a odpadu

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - skrine - postele, spálne - stoly - okná, dvere - vybavenie kancelárií a škôl. Realizačná dielňa. Ateliér. Loukonosy 83, 281 26 Týnec nad Labem tel. 321 789 477

Predaj, e-shop - akustická pena do skúšobní a nahrávacích štúdií - akustický molitan.

Predaj dreva, výrobkov z dreva a doskových materiálov: - kuchynské dosky - okenné parapety - palubovky - okná - dvere - laty a palubovky - nábytkové hrany, kovania - zrubové domčeky - lišty.

Predmetom podnikania spoločnosti sú tieto činnosti: - vodoinštalatérstvo - výroba, inštalácia a opravy ústredného vykurovania - montáž, opravy vyhradených plynových zariadení - opravy vyhradených elektrických zariadení a výroba rozvádzačov nízkeho napätia - murárstvo - maliarstvo a lakovníctvo - upratovacie práce.

Dizajn interiérov Technický dozor investora Architektonická činnosť Projektovanie - pozemné stavby

Ponúkame realizáciu stavieb v oblasti bytového, občianskeho a priemyselného stavebníctva. Zaistíme dodávky technológií pre verejných i privátnych investorov.

Elektroinštalačné práce - revízia Revízia - bleskozvody

Podlahové štúdio, dodávky materiálov, inštalácia podláh, renovácia, kompletné dodávky na kľúč. Kamenná predajňa, vzorkovňa, e-shop.