Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Sanácia betónov a betónových konštrukcií Dodávka - kompletné dodávkové podlahové skladby - anhydritové podlahy Liatie samonivelačných podláh - cementové a sadrové stierkybrúsenie a vyrovnávanie - povrchy.

Ponuka služieb stavebnej a upratovacej firmy.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - dvere - schodisko Prevádzkareň: Kostolné 386 267 11 Vráž na Berouna

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo a pasiarstvo.

Činnosť: - reštaurovanie nábytku - výroba nábytku, repliky, dizajnový nábytok, nábytok na mieru

Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - postele - rošty - skrine Remeslá, služby, výroba - stolárske práce

E-shop - bezpečnostné dvere - dverové kovanie - okenné zámky - poštové schránky - dverné madlá, kukátka, zarážky - trezory.

Predaj, montáž: - terasy z materiálu WPC od WoodPlastic - oplotenie z WPC

Činnosť: - investičná výstavba chemických, strojárskych a potravinárskych závodov Služby: - kompletný inžiniering a všetky stupne projektu vo všetkých profesiách (technológie, strojné, elektro, meranie a regulácia, vzduchotechnika)

Služby: - sanácia a vysúšanie muriva - analýza škody - odborné poradenstvo

Likvidácia - technologické celky Elektroinštalačné práce Montáž - oceľové konštrukcie

Návrhy, projekcie, realizácie, montáže: - vzduchotechnika, vzduchotechnické zariadenia: - vetracie jednotky - rekuperačné jednotky do RD aj do veľkých objektov - vetranie reštauračných kuchýň vrátane nerezových digestorov - teplovzdušné vykurovanie rodinných domov a bytov - odvetranie WC, kúpeľní a kuchýň v RD av bytových ...

Montáže, inštalácia: - meracia a regulačná technika: - pre novo stavané aj rekonštruované kotolne - pre výmenníkové a odovzdávacie stanice - klimatizačné a vzduchotechnické jednotky. Dodávka, realizácia: - kompletná silnoprúdová elektroinštalácia vrátane rozvádzačov pre kotolne, ale aj pre celé objekty, a to vrátane ...

Výroba, predaj: - elektrické výrobky nízkeho napätia - elektrické skrine Práca: - elektromontáže - plazmové rezanie kovu - studené ohýbanie kovu - zváranie - práškové zafarbenie.

Služby: - prenájom skladov Developerská činnosť.

Stavebná firma: - kompletná realizácia stavieb - novostavby - rekonštrukcia. stavebná činnosť, ktorá sa zaoberá priemyselnou, občianskou a bytovou výstavbou a rekonštrukciou stavieb a ďalšími stavebnými prácami vrátane kompletných remesiel.

Činnosť: - výstavba vonkajšie tenisové kurty - výstavba športovej haly Veľkoobchod, maloobchod: - vybavenie pre tenis, squash - vybavenie pre bedminton Služby: - výučba tenisu Požičovňa: - náradie - miešačka - brúska na parkety - lešenie - priemyselný vysávač

Činnosť: - inžinierska činnosť - projektová činnosť - stavebný dozor.

Stavebná spoločnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia objektov - rekonštrukcia kúpeľní - renovácia fasád.