Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Projekty: - projektovej dokumentácie - rokovania s úradmi - územné rozhodnutie.

Podlahoviny pre bytovú a komerčnú výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastúpenie pre Českú a Slovenskú republiku.

Spoločnosť vznikla v roku 2000 transformáciou pôvodnej stavebnej firmy úspešne pôsobiacej na trhu už od roku 1993. Hlavnou náplňou našej činnosti je príprava a realizácia malých a stredne veľkých developerských projektov spoločne s návrhmi a výstavbou solitérnych rodinných domov. Naša spoločnosť poskytuje komplexné služby. Ponúkame svojim ...

E-shop - autokozmetiky - autodiely - autodoplnky - náradie - záhradné potreby - cyklodoplnky - kozmetika

Výstavba nízkoenergetických a pasívnych drevostavieb zameraných na nízke prevádzkové náklady, komfort bývania, moderné technológie a priaznivé ceny, všetko podľa priania a možností klientov. Prečo zvoliť drevostavbu: - vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti - veľká úspora nákladov na vykurovanie a prevádzku domu - rýchlosť výstavby - ...

MILCOM servis a.s. ponúka: - predaj, servis a lízing výpočtovej techniky - ekonomický softvér SB KOMPLETER - dodávka lepidiel Jowat - laboratórna technika na kontrolu kvality mlieka, mliečnych výrobkov a ďalších potravinárskych komodít - hygienické potreby pre prvovýrobu mlieka a prevenciu mastitíd - vlhkomery pre obilniny, strukoviny, ...

Výstavba rodinných domov na kľúč vrátane projektovania. Predaj a výkup pozemkov a nehnuteľností. Realitná činnosť.

Nízkoenergetické drevostavby na kľúč. Naša spoločnosť ponúka výstavbu rodinných domov na kľúč aj svojpomocne. Staviame nízkoenergetické drevostavby a realizujeme individuálne aj typové domy za pevne dané ceny.

Distribúcia - silikónové a akrylové tmely PENOSIL, RESCOT - lepidlá PENOSIL, RESCOT - stavebná chémia PENOSIL - vrtáky DRILLEX - spojovacie materiály TORXTEC (natĺkacie, rámové a tanierové hmoždinky, montážne kotvy, turboskrutky, ...)

Lakovnícke a natieračské práce Maliarske práce Stolárske práce Upratovacie služby Výškové práce Drobné stavebné práce.

Predaj, e-shop - elektroinštalačný materiál - LED osvetlenie - spínače, poistné a spínacie skrinky.

Služby - stavebný manažment pre bytovú a priemyselnú výstavbu - manažérske služby s developerskou činnosťou - technický dozor - bytová výstavba - projektové práce.

strojová a ručná pokládka zámkových dlažieb, obrubníkov, palisád, žľabov.

Spoločnosť sa špecializuje na výstavbu inžinierskych sietí, komunikácií a pozemných stavieb a je schopná zaistiť pre všetky druhy realizovaných stavieb vlastnými silami inžiniersku činnosť aj všetky geodetické práce súvisiace so stavebnou činnosťou. Svojím širokým rozsahom činnosti zaisťuje spoločnosť komplexné plnenie požiadaviek stavebníkov v ...

Predaj, montáž, kontrola a oprava prenosných i pojazdných hasiacich prístrojov, zariadení na zásobovanie požiarnou vodou, požiarno-bezpečnostných zariadení, revízie, elektrospotrebičov a bleskozvodov vyškolenými a kvalifikovanými pracovníkmi. Činnosť odborne spôsobilej osoby v PO a prevencii rizík.

Predaj: - hutnícky materiál: - I, U, L profily - armovacie siete a drôty - jackly - plechy - plochá oceľ - kruhová oceľ - pletivá. Zámočnícke práce.

Geodetické a kartografické práce: Merické práce -zameranie stavieb a terénu (účelová mapa) polohopisné a výškové zameranie. Zememeračské práce v katastri nehnuteľností: -vytyčovanie hraníc pozemkov -geometrické plány: -pre rozdelenie pozemku (ku kúpnej zmluve, pre vklad do KN - katastra nehnuteľností) -pre vyznačenie budovy do KN (na ...

Stolárstvo - výroba skríň a kuchýň na mieru - výroba kúpeľňového nábytku, kancelárskeho nábytku, terás, dverí.

Predaj - detské koberce Veľkoobchodný predaj - podlahové krytiny Výroba - detské koberce Veľkoobchodný predaj - izolácia Veľkoobchodný predaj - stavebný materiál.

Internetový predaj, e-shop: - plastové, drevené a pletivové ploty - terasové dlaždice, terasové dosky - hranoly - príslušenstvo - záhradný nábytok.

Generálny dodávateľ stavieb s využitím moderných technológií. Spoločnosť je zameraná na dodávky od projektu, cez realizáciu, na kolaudáciu a následne na záručný a pozáručný servis postavených objektov.