Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba požiarnych schodísk, kontajnerov, kovových konštrukcií a zábradlí. Zámočnícke práce.

Stavebná firma, výstavba, rekonštrukcia: - inžinierske siete - komunikácia, chodníky - pozemné stavby - demolácia. Prenájom, požičovňa: - stavebné stroje: - traktorbager, šmykový kolesový nakladač, otočné kolesové rýpadlo, Tatra 815.

Dodávka, stavba: - železobetónové monolitické konštrukcie: - stropy, pätky, stĺpy, výťahové šachty - bazény, ploty.

Stavebniny, predaj: - stavebný materiál - obklady, dlažby - stavebné rezivo - murovacie materiály - strešné krytiny. Stavebné práce: - hydroizolácia striech, terás, spodných stavieb - podlahové vykurovanie - kúrenárske práce - podlahárske práce - montáž striech.

Inžinierska činnosť Projektová dokumentácia konštrukcií. Projektová činnosť v oblasti statiky a dynamiky konštrukcií pozemných stavieb

Predaj, distribúcia, servis a zabezpečovacie zariadenie proti vlámaniu - pevné a digitálne telefónne linky - kamerové systémy a záznamové zariadenia - dverné komunikátory vrátane automatického otvárania - dochádzkové, prístupové a vyvolávacie systémy. Predaj a distribúcia - drogistický tovar - hygienické potreby - ...

Firma sa dnes úspešne etabluje v segmente developerskom, stavebnom, v cestovnom ruchu a gastronómie, ale aj v ďalších segmentoch ako je poistenie a financovanie, ktoré spoločnosť používa ako nástroj pre benefit klienta. Obory financovania a poistenia budeme aj naďalej rozvíjať ako plnohodnotný samostatný segment s najvyššou prioritou.

Služby: - odhadca nehnuteľností - projektant statik (pobočka Straky 137, okr. Nymburk)

Zememeračské služby. Sídlo: Ivančická 580 199 00 Praha 9 - Letňany

Žeriavy, autožeriavy: Cestná motorová doprava.

Výroba: - ohybné komínové vložky - komíny, dymovody - hliníkové ohybné hadice - komínové systémy. Dodávateľ rozsiahleho sortimentu pre kominárov, krbárov, kachliarov a kúrenárov.

Fima MOTERS.SK s.r.o. zaisťuje maloobchodný predaj predovšetkým v oblasti tlakovej vzduchotechniky: - kompresory - sušenie - filtrácia - odvod a spracovanie kondenzátu - pneumatické náradie. Ďalej vykonávame montáže záručného a pozáručného servisu týchto výrobkov a zariadení: - skrutkové a piestové kompresory - rozvody stlačeného ...

Spoločnosť P&S a.s. bola založená v roku 1994, prišli do nej skúsení odborníci, ktorí majú mnohoročné skúsenosti s vodohospodárskymi konštrukciami. Hlavnými smermi, ktorými sa spoločnosť teraz zaoberá je výroba a dodávky vodných turbín, zariadenia na vybavenie vodných elektrární, všetkých druhov čistiacich strojov česlí vodných elektrární, ...

Výrobný program: - drevené eurookná a balkónové dvere - drevené vchodové dvere - drevohliníkové okná - plasthliníkové okná - plastové okná a balkónové dvere - plastové vchodové dvere - interiérové dvere a zárubne - parapetné dosky - doplnkový sortiment. Odborne a kvalitne vykonáme: - montáž eurookien a balkónových dverí - ...

Dovoz, import: - priemyselné armatúry, ventily - šupátka, guľové kohúty, klapky: - AUDCO-ARGUS - MOKVELD - SEMPELL - GESTRA - ARI ARMATUREN - ARMATURENWERK HALLE - XOMOX-TUFLIN - protipožiarne prestupy Brattberg.

Prenájom autobusov, dopravnej a stavebnej techniky.

Veľkoobchod, maloobchod, výroba, montáž, servis: garážových brán, roliet.

Tepelné a chladové izolácie potrubných rozvodov UT, CH, ZI. Tepelné, akustické a protipožiarne izolácie potrubia VZT. Všetky povrchové úpravy vrátane oplechovania. Pasívna požiarna ochrana budov.

Vykonávame: - opravy a izolácie plochých striech, vrátane rekonštrukcií - vodotesné izolácie základov - pokrývačské práce - izolácia tepelnej a zelenej strechy - klampiarske práce - nátery plechových striech - horolezecké práce - bleskozvody - odborné a znalecké posudky, projekty.

Predaj, maloobchod, montáž: -strešné, izolačné a bazénové technológie.

Stavebná činnosť a vykonávanie všetkých typov izolácií, zamerané na revitalizáciu bytových respektíve panelových domov vrátane dodávok a montáže lodžií, so získaním štátnych dotácií.

Vykonávame rekonštrukcie aj modernizácie administratívnych, skladových, obytných a laboratórnych objektov.