Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Sanácia a revitalizácia stavieb a objektov - sanačná práca - sanácia stavebných konštrukcií - injektáž konštrukcií - statika stavieb - špeciálne stavebné práce.

Činnosť: - izolácia, izolatérstvo - izolácia tepelnej, chladovej, hlukovej, protipožiarnej, horúcovodov, parovodov, energetických celkov - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - predaj a montáž automatických kotlov na tuhé palivá - zemné práce - zámočníctvo

Výroba, predaj: - zimné záhrady do bytu - hybridný pohon k elektrovozíkom pre seniorov - zásobník na kapsule pre všetky typy kávovarov - krmítko pre vtáky.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - výstavba garáží - základové dosky - zateplenie rodinných domov - poradenstvo v oblasti stavebníctva.

Hodinový manžel, služby: - zostavenie a montáž nábytku - montáž osvetlenia - pokládka plávajúcich podláh a PVC - zváranie - maliarske práce - umývanie okien Kovovýroba: - zámočnícke práce - mreže - vráta - oceľové konštrukcie

Stavebná firma: - rekonštrukcia kúpeľní, bytov - murárske práce - maliarske práce - montáže sadrokartónu.

Služby a servis v oblasti inštalácií technického zabezpečenia budov TZB - kúrenárske práce - inštalatérske práce - montáž a servis vzduchotechniky, chladenie - elektroinštalačná práca. Stavebná činnosť - výstavba na kľúč - rekonštrukcia - zemné práce.

Stavebné práce: - odstraňovanie stavieb - zmeny stavieb - výkopové práce - kanalizácia - pokládka kabeláže - výroba, montáž, rekonštrukcia - výťahové veže, výťahy, zábradlia, strojovne - výškové práce - maliarske a natieračské práce. Reklamná a mediálna činnosť: - indoor aj outdoor reklama - televízia, rozhlas - tlačové služby.

Činnosť: - prenájom nehnuteľností - technická správa nehnuteľností - developerská činnosť.

Prenájom, montáž: - lešenie (rúrkové, rámové, priestorové).

Maloobchod, e-shop: - ručné náradie - elektrické ručné náradie - domáce potreby.

Stavebná spoločnosť: - predajne - interiéry nákupných centier - obchodné interiéry.

Sme firma zaoberajúca sa montážou klimatizácií, tepelnými čerpadlami a vzduchotechnikou. Opravíme Vám aj chladničky. Opravy a servis chladničiek, opravy a servis mrazničiek, opravy a servis mrazničiek, opravy a servis amerických chladničiek. Autorizovaný záručný a pozáručný servis chladničiek, chladničiek, mrazničiek a amerických ...

Murárske a obkladačské práce - rekonštrukcia bytových jadier - obklady kúpeľní.

Podlahárstvo, podlahárske práce - pokladanie kobercov, linolea a PVC - lištovanie a ostatné doplnkové práce. Predaj a pokládka kobercov, PVC, lina.

Stavebná činnosť - zatepľovanie fasád rodinných domov - bytová výstavba - rekonštrukcia budov - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - obkladačské práce - maliarske práce.

Služby: - murárske práce - obkladačské práce - maliarske práce - sadrokartonárske práce - kompletná realizácia interiéru - Nábytok na mieru - montáž kuchynských liniek a nábytku - údržba zelene, strihanie kríkov, výrub stromov - správa a údržba nehnuteľností - nonstop havarijná služba - kúrenie, voda, plyn, kanalizácia - vypratanie a ...

Práca: - plynárske - plynoservis - montáž, revízia, servis plynových spotrebičov.

Výroba a dodávka zabezpečovacích mreží, vjazdových brán, pivničných kójí, kontajnerového státia, Dodávka bezpečnostných dverí.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - drevostavby

Zemné práce Landsinger - zemné, demolačné a búracie práce - výkopy, základy stavieb - nákladná autodoprava - preprava, rozvoz a odvoz materiálov.