Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Potrubárske, kúrenárske, inštalatérske a zámočnícko - zváračské práce.

PREFA Bratislava a.s. je výrobcom širokého sortimentu železobetónových prvkov.

Predaj - fasádne systémy z hliníka Vývoj a výroba - fasádne systémy z hliníka Predaj - strešné systémy z hliníka Vývoj, výroba - strešné systémy z hliníka.

V súčasnej dobe sa podnik špecializuje najmä na rekonštrukcie: - historických a pamiatkovo chránených objektov - prestavby a prístavby - vykonávanie pôdnych vstavieb a nadstavieb. PRECIZ vykonáva väčšinu stavieb formou dodávky „na kľúč“, je však schopný realizovať na prianie investora iba hrubú stavbu alebo len jej časť.

Elektroinštalačné práce Zatepľovanie budov Výstavba - bytové budovy Štukatérske práce - stavebné práce.

Spoločnosť Outdoor Space s.r.o. bola založená v roku 2003 ako firma špecializujúca sa na výstavbu reklamných zariadení, výlepy reklamných plagátov, montáže reklamných plachiet, prenájmy vysokozdvižných montážnych plošín a dopravnej mechanizácie.

Služby: - stavba lanových parkov - školenia - kurzy.

Predaj, prenájom: - lešenie Layher - hliníkové rebríky LAYHER LAYAL - lešeňové plachty a siete DÖRKEN - vrátky, výťahy a zhody GEDA - kotevné prvky EJOT, UPAT. Prenájom, požičovňa: - lešenie LAYHER.

Činnosť: - stavebné práce - zateplenie strechy - murované domy - nízkoenergetické domy - podkrovné vstavby.

Stavby na kľúč a zateplenie budov.

Predaj, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitárna keramika - hliníkové rebríky Výroba: - oceľové haly

Dodávka a montáž: - kúrenie - chladenie - vzduchotechnika - klimatizácia - plyn - stlačený vzduch

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - sadrokartonárske práce - obklady, dlažby - murárske práce - maliarske, lakovnícke práce

Predaj, internetový obchod, eshop: -pracovné odevy, obuv HEROCK -zástavby a vstavby do vozidiel -dielenský nábytok -ponky a pracovné stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové rebríky, plošiny a lešenia.

Montáž, demontáž, prenájom, požičovňa: - lešenie

Veľkoobchod: - obklady - dlažby - kúpeľňové vybavenie Rekonštrukcia: - kúpeľne, kúpeľní - bytové jadrá

Stavebná činnosť: - zemné a výkopové práce - základové dosky - hrubé stavby - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - omietky - obklady, dlažby - maliarske a lakovnícke práce - stolárske práce

Stavebné práce: - rekonštrukcia - murárske práce - maliarske práce - interiérové práce - obkladačské práce - búracie práce - izolačné práce - vypratanie - odvoz sutiny.

Činnosť: - elektromontáže - elektroinštalatérske práce - revízia elektroinštalácií - rekonštrukcia domov a bytov - obkladačské práce - maliarske práce a ďalšie.

Služby: - návrhy a realizácia interiérov - stolárske práce - nábytok na mieru - kuchynský nábytok - podlahárske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia domov a bytov. Showroom / kancelária LUXRA Smotanovo nábrežie 14/327 110 00 Praha 1 – Staré Mesto

Developerská a realitná činnosť. Kancelária: Podolská č. 50 147 01, Praha 4

Dizajnové štúdio: - dizajnérske služby - návrhy a realizácia interiérov - stolárska výroba - nábytok na mieru.