Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Developerská činnosť - projekt Na Malej Ruži. Vzorový dom Husova 252 19 Drahelčice

Stavebná činnosť - zakladanie stavieb a prípravné práce - železobetónové výťahové šachty - základové dosky, suterény, stropy.

Činnosť: - výstavba svetelných signalizačných zariadení - montáž značiek dopravného značenia - zemné, výkopové práce - demolácia - pokládka zámkovej dlažby - stavba plotov z kameňa, betónových prefabrikátov.

Prenájom, predaj: - párty stany - nožnicové stany - skladové haly, stanová hala.

Stavebná firma: - rekonštrukcia, úpravy bytov, rodinných domov - výstavba rodinných domov - zateplenie fasád.

Stavebná spoločnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - stavba plotov, oplotenie - dodávka, montáž okien (drevo, plast, hliník).

Stolárstvo, výroba, montáž: - stolárske výrobky.

Služby: - suché stavby - zámočnícke práce - murárske práce - dokončovacie práce

Predaj - bytové a objektové koberce - linoleá - PVC - drevené, dyhované a laminátové plávajúce podlahy

Nízkoenergetické drevostavby na kľúč.

Realitná, inžinierska a developerská činnosť.

Stavebná činnosť: - architektonické návrhy stavieb a interiérov - spracovanie projektu od návrhu až po riešenie detailu - riešenie nízkoenergetických domov - inžinierska činnosť - odborný dohľad pri realizácii - realizácia stavieb na kľúč formou stavebného manažmentu - konzultačné a poradenské služby.

Developerská činnosť - predaj bytov v exkluzívnej lokalite Praha 5 Smíchov.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia objektov - zemné práce.

Vývoj, výroba, dodávka: - atypické strojné diely, celky: - lineárne jednotky - pohony pre armatúry - adaptéry, spojky - ručné havarijné ovládanie pre pneumatické a hydraulické valce.

Revitalizácia panelových domov - zatepľovanie, nátery a čistenie fasád - rekonštrukcia domov - opravy balkónov, terás a lodžíí na panelových domoch.

Služby: - projektovanie v odbore architektúry a pozemných stavieb - projektovanie v odbore územného plánovania a urbanizmu - príprava a organizácia architektonických súťaží - inžinierska činnosť - technický dozor investora - autorizovaný inšpektor Konzultácie, technická pomoc a poradenstvo

Bazény: - thermo - keramické - fóliový - typizovaný - betónový. Parné kúpele: - slúži ako prevencia ochorení - prispieva k zotaveniu a uvoľneniu - napomáha pestovaniu krásy. Parný kúpeľ slúži ako prevencia ochorení, prispieva k zotaveniu a uvoľneniu a napomáha pestovaniu krásy.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe a technický dozor.

Odpratávanie - sneh Búracie práce Výkopové práce - terénne úpravy

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností. Správa nehnuteľností - bežná správa a údržba domov. Developerská činnosť - výstavba mezonetových bytov.

Práca: - plynárske - revízia plynu - montáž plynových spotrebičov.

Činnosť - montáž a opravy vodovodných rozvodov - rozvody vykurovacích systémov, rozvody plynu - servis plynových spotrebičov.