Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Poskytujeme drobné stavebné práce, opravy a rekonštrukcie. Vykonávame vonkajšie aj vnútorné rozvody vody, kanalizácie, plynu či kúrenia.

Výroba: -drevené okná -eurookná -vchodové - vstupné dvere -posuvné dvere - posuvné steny -masívne dvere interiérové -zimné záhrady -schodisko

Inžiniersko - dodávateľská organizácia. Služby: -návrhy aplikácií železných a neželezných materiálov vrátane plastov -pomoc pri zavádzaní svetovo uznávaných noriem a predpisov -projekty na zlepšenie organizácie vnútropodnikového riadenia s väzbou na trh, plánovanie, riadenie výroby, MTZ, zabezpečenie dodávok výpočtovej ...

Kúpeľňové štúdio, predaj, poradenstvo: - obklady, dlažba - sanitárna technika

Servis, oprava a údržba plastových, drevených a hliníkových okien a dverí. Stavebné poradenstvo pri výstavbe rodinného domu.

Konzultačná, inžinierska, expertízna a projektová činnosť v odbore energetiky, dopravy, dopravnom inžinierstve, mostnom a inžinierskom staviteľstve Projekčné kancelárie všetkého druhu, dozor, skúšobníctvo, normalizácia. Ostatné technické kancelárie, výskumné ústavy, laboratóriá a podobné zariadenia.

Spoločnosť Vrátny Group vykonáva v regióne Praha a okolí rekonštrukcie bytov, kúpeľní, bytového jadra a pod. Pracovníci spoločnosti Vám vypracujú taktiež 3D návrh kúpeľne v prípade, že chcete vykonávať jej výytavbu alebo rekonštrukciu a nie ste si istí jej spracovaním. Vďaka viac ako 20 rokom skúseností sa môžete počas rekonštrukcie kúpeľne vyhnúť ...

Stolárske práce Kuchynské linky - výroba na zákazku - repasovanie - vrátane dopravy Výroba na zákazku - kancelársky nábytok - vrátane dopravy Montáž - nábytok - vrátane dopravy Výroba na zákazku - vstavané skrine - atypický nábytok - poschodia na spanie - vrátane dopravy Výroba na zákazku ...

Dodávka, montáž a servis - garážové brány, brány a pohony HÖRMANN

Stavebné práce. Pomocná stavebná výroba, pomocné stavebné práce: - stolárske práce, stolári - zámočnícke práce, zámočník, zámočníci - inštalatérske práce, inštalatér, inštalatéri - maliarske práce, maliari - tapetárske práce, tapetári - natieračské práce, natierači - kúrenárske práce, kúrenári - elektrikári, elektro práce.

Energetika: - zariadenia a armatúry pre rozvody: - pary, kondenzátu a ostatných technických plynov a kvapalín - zariadenia na výrobu a distribúciu čistej pary. Meranie tepla v pare. Sortiment a služby: - prístroje a armatúry na ostrojenie kotlov - meranie prietokov - regulačné systémy - odvádzače kondenzátu - zdvíhače ...

Predaj: - tepelné výmenníky - výmenníky na ohrev bazénov - nerezové nádrže - tepelné čerpadlá

Zámočnícke práce, zákazková kovovýroba Výroba oceľovej konštrukcie

Predaj: - stavebné stroje UDS, UNC, UNK, DH - búracie kladivá a kliešte INDECO - náhradné diely Zastúpenie CSM, INDECO, FIORI. Opravy, servis: - motory ZETOR - hydraulické valce - čerpadlá SPV, SMF.

Elektroinštalačné práce - silnoprúdová aj slaboprúdová elektroinštalácia - meranie a regulácia v rámci riadiacich systém - Rekonštrukcia existujúcich elektrických rozvodov v bytoch, panelových, alebo rodinných domoch - montáž solárnych kolektorov.

Montáž: - tepelné čerpadlá - podlahové vykurovanie, kúrenie - klimatizácia

Služby: - kamenár - kamenárstvo - výroba písma na hroby

Činnosť: - preprava sypkých materiálov - nákladná autodoprava Predaj: - piesok - zemina - kačírok

Činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže - realizácia silnoprúdových a slaboprúdových systémov - vykonávanie inštalácií zabezpečovacích zariadení s pripojením na PCO - drobné stavebné práce.

Výroba, predaj a montáž plastových okien.

Sklenárstvo. Práca: - sklenárske - zasklievanie okien, dverí, nákladov.

Služby: - developerská spoločnosť - výstavba a predaj rezidenčných a komerčných nehnuteľností