Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná firma pôsobiaca v oblasti realizácie stavieb. Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia.

činnosti: - tesárske práce - klampiarske práce - pokrývačské práce - montáž stredných okien.

Architektonické štúdio: - štúdie - projekty - realizácia.

Spoločnosť CEDA Maps a.s. spravuje vlastnú sadu digitálnych máp Českej a slovenskom republiky vhodnú pre analýzy v GIS i mimo nich. Ponúkame navigačnej databázy, databázu bodov záujmu a rastrové mapy pre tlač i na web. Prevádzkujeme vlastné mapovú službu nad našimi dátami. Klientom poskytujeme poradenstvo aj riešenie na mieru. Sme distribútorom ...

služby: - opravy elektroniky - predaj elektrosúčiastok - predaj náhradných elektrodielov.

Výroba káblov: - reprokabely - signálové káble - digitálne káble - sieťové káble - atypické káble - výroba na zákazku ... a ďalšie.

služby: - investičnú činnosť - inžinierska činnosť - poskytovanie všetkých služieb spojených s riadením, kontrolou a koordináciou prípravy a realizácie veľkých investičných projektov.

Zaoberáme sa predovšetkým inštalatérskym a vykurovacími prácami na kľúč, meraním tepla, rozúčtovaním tepla či montážou a demontážou vodomerov.

Projekty a realizácia: - pasívne a nízkoenergetické domy.

Geologické práce: - geologický prieskum - hydrogeologický prieskum - Pedologická prieskum - meranie radónu - zaťažovacie skúšky - vsakovanie zrážkových vôd.

Maliarske a natieračské práce: - maľovanie bytových a nebytových priestorov - miešanie farieb - nátery fasád - nátery dverí, zárubní, okien a radiátorov.

truhlářství: - okná - dvere - pergoly - atypické stolárske výrobky - montáž stolárskych prác spoločne s možnosťou murárskych a iných stavebných prác. Stavebné práce: - rodinné domy na kľúč.

projekty - interiéry - priemyselné a občianske stavby - rodinné domy

činnosť: - bytové, občianske a priemyselné výstavby - architektúra, projektovanie a engineering

odborné posudky - stavby Stavebný dozor - spracovanie investičného zámeru stavebníka - výber zhotoviteľa stavby - zabezpečenie kolaudácie - reklamačné konanie - riešenie sporov vo všetkých fázach výstavby Projekty k územnému rozhodnutiu a stavebnému povoleniu

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e - shop: - obklady a dlažby do kúpeľní a kuchyne - kúpeľňové vybavenie - kúpeľňový nábytok - batérie, sprchové kúty, vane - sanita

Ponúkame a vykonávame všetky inštalatérske služby. Sme firma s dlhou tradíciou a skúsenosťami.

Stavby a rekonštrukcie rodinných domov. Stavebné práce: - realizácia striech - fasády - zateplenie - sádrokaronářské práce - inštalatérske práce - elektroinštalácia - obklady, pokládka dlažby, zámkovej dlažby - zemné, výkopové práce a terénne úpravy.

práca: - murárske, murár - obkladač, obkladačské - rekonštrukcia kúpelní - kompletné prestavby bytov a domov

služby: - krízové riadenie a havarijné plánovanie v jadrovej energetike a v civilnom letectve

E-shop so spojovacím materiálom spol. Emek.

Dodávka a servis: - sálavé vykurovacie panely - vykurovacie káble a vykurovacie rohože - vykurovacie fólie - priamovýhrevné konvektory - termostaty a regulácia.

Firma TOP Podlahár PRAHA s.r.o. ponúka profesionálne pokládku podlahových krytín, vrátane priemyselných podláh či bezpečnostné dlažby určené pre detské ihriská a športoviská. Pracujeme s kvalitnými materiálmi od preverených výrobcov. Sídlime na Prahe 4, Chodov. Dodávka, pokládka, montáž:  - plávajúce podlahy  - vinyl  - PVC podlahy  - ...