Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zaisťujeme kompletné služby vo výstavbe a vypracovávame všetky stupne projektovej dokumentácie. Spolupracujeme so špecialistami všetkých profesií.

Výstavba - bazény Zatepletné - rodinné a panelové domy Zakladanie stavieb Výstavba a rekonštrukcia - rodinné domy

Spoločnosť Timbeum a.s. predáva veľkoplošné drevené materiály.

Vykonávanie stavieb a rekonštrukcií domov a bytov vrátane projektu.

Veľkoobchod - ochranné pracovné pomôcky - chemické výrobky - elektrické náradie - spojovacie materiály (skrutky, hmoždinky, matice.

Služby: - najvýznamnejších dodávateľov a výrobcov - štukových a tepelne izolačných omietok - zatepľovacích systémov - sanačných omietkových systémov, náterov - vyrovnávacích a samonivelačných podlahových hmôt - lepidiel na obklady a dlažbu.

Výroba, predaj: - tepelné, zvukové a protipožiarne izolácie z minerálnych vlákien a polystyrénu - izolačný materiál - tepelná izolácia - čadičová vata - sklená vata, - expandovaný polystyrén - extrudovaný polystyrén

Firma SEPOS patrí medzi najvýznamnejších predajcov a dodávateľov interiérových aj exteriérových dverí, zárubní, kovania, okien a doplnkov.

Služby: - výroba nástrojov - konštruktérske práce - zámočníctvo.

Kúrenie, voda, plyn. Revízia plynových zariadení.

Predmetom podnikania je predovšetkým vykonávanie stavieb a inžinierska činnosť. Pričom väčšina činnosti smeruje k zaisťovaniu kompletného servisu výstavby od inžinierskej činnosti, vlastnej výstavby nehnuteľnosti a kontrolingu kvality vykonávaných prác.

Firma ponúka vypracovanie projektovej dokumentácie pre všetky požadované úrovne.

Predajcovia podlahových krytín. Drevené podlahy, parkety

Predaj, servis, oprava, montáž: - plynové kotly. Opravy a montáže kotlov značiek: - Junkers - Viessmann - Hermann - Protherm - Dakon - Baxi - Immergas - Hydrotherm - Beretta - Nectra - Mora - Viadrus - prietokové ohrievače. Záručné, pozáručné opravy. Vykonávame: - kúrenárske práce - tlakové a vykurovacie ...

Odborný veľkoobchod TZB. Kotly tuzemské i zahraničné. Radiátory - všetky typy tuzemských výrobcov. Kompletné príslušenstvo vykurovacích sústav. Kompletné vybavenie kúpeľní.

Predaj celomasívnych dverí z tropického duba.

Podlahárstvo. Pokládka, predaj: - drevené podlahy.

Výroba, montáž, predaj tepelnej techniky. Kovovýroba a stavebné zámočníctvo. Prevádzkárne: AUGUR-kovo spol. s r.o. - výroba, predaj, montáž tepelná technika a zámočnícka výroba 154 00 Praha 5-Slivenec, K Holyni 92 -kontaktná osoba Podzemský Jozef -tel: 251818304, 602331924 -fax: 251818304 AUGUR-kovo spol. s r.o. - kovovýroba ...

Predaj systémov stavebných materiálov, vrátane potrebných doplnkov a príslušenstva: - hydroizolačné asfaltové pásy, PVC a TPO fólie - tepelné izolácie - polystyrén a minerálna vata - viacstenné presvetľovacie polykarbonátové dosky - sendvičové panely - trapézové plechy - kotviace, upevňovacie a tesniace prvky - ďalšie materiály a ...

Ponúkame a dodávame výkonové polovodičové súčiastky s rozsahom prúdu do 12 000 A a napätie do 6 000 V. Ďalej vyrábame chladiče pre výkonovú elekroniku. Ponuka produktov: - diódy - obmedzovače prepätia - tyristory - výkonové moduly - chladiče a príslušenstvo - výkonové jednotky - výkonové meniče - kremíkové monochromátory.

Vykonávanie stavieb vrátane ich zmien, udržiavacích prác na nich a odstraňovanie. Projektová činnosť vo výstavbe. Stavebná firma BANKOVÉ STAVBY a.s. realizuje rozsiahle zákazky ako generálny dodávateľ pre štátne inštitúcie aj súkromných investorov. Špecializuje sa na rekonštrukcie historických pamiatok i výstavbu objektov: - ...

Epoxidové živice pre kamienkové koberce, liate podlahy, náterové hmoty na bazény. Kompozitné materiály na výrobu modelov, foriem, laminátových dielov v automobilovom priemysle, bazény a ďalšie výrobky, formovacie materiály. Gelcoat, bonding pastes, Polygloss, glosscoat, polyfiller, živice polyesterové, vinylesterové, polyuretánové a epoxidové.