Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Prestavby a rekonštrukcie: -byty, panelové byty -rodinné domy, domčeky -rekonštrukcia a modernizácia objektov. Výstavba: -občianska, bytová -byty na kľúč. Rekonštrukcia, prestavba interiérov: -novostavby, podkrovné vstavby, interiéry -byty, kancelárie, nebytové priestory -obklady, dlažba, bytové jadrá -výmena ...

Predaj a montáž okien špaletových, drevených, plastových aj hliníkových. Kompletné výmeny okien a zateplenia.

Služby: - konzultácie v odboroch výstavby a prevádzky telekomunikačných sietí - projekcia a výstavba občianskych a priemyselných stavieb - zakladanie a vedenie projektov v odboroch telekomunikácií a výstavby - špeciálne projekty na zvýšenie efektivity prevádzok, zmeny procesov, apod.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení a bojlerov.

Dodávka vzduchotechniky, klimatizácií, chladenia, vykurované, odvlhčovačov a ventilácie.

Vykonávame: - maliarske práce - pokládka podlahovej krytiny - sadrokartónové priečky - pokládka, obklady, dlažby - murárske práce.

Zámočníctvo Michal Jurčo - sa zameriava na výrobu: - zákazková kovovýroba - zámočnícke práce - vráta - brány - brány s pojazdom - oplotenie - ploty - mreže - nerezové zábradlia - kovové schody, schodiská vnútorné i vonkajšie - drôtené programy - kovové prvky na vybavenie kuchýň.

Architektonický a projektový ateliér Kompletné projekty stavieb - rekonštrukcia a úpravy existujúcich objektov - novostavby

Predaj sekacej a vŕtacej techniky pre elektrické, pneumatické a hydraulické kladivá, kotúčové HM (HW) pílové kotúče, frézy a ďalšie nástroje na drevo, kov a hliník. Dia-kotúče betón, granit, mramor. Servis el. náradie.

Hodinový manžel - služby pre domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytov a kancelárií, montáže nábytku, bytových doplnkov, čistenie kobercov a čalúneného nábytku, drobné inštalatérske a elektro práce, dodávka a montáž žalúzií a roliet, vŕtanie do panelov, zapojenie práčok, umývačiek, umývanie okien a dverí a pod.

Dezinfekcia potrubia vnútorného vodovodu vrátane vystavenia Zabezpečeniu rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinštalatérske práce.

Stavebné práce a dodávka materiálu.

-Inžinierska činnosť v výstavbe, technický dozor -sprostredkovateľská činnosť v odbore stavebníctva

Servis, výmena a pravidelná klimatizácia Elektroinštalačné práce Dodávka, montáž a servis - tepelné čerpadlá Kúrenárske práce - kompletné dodávky - rozvody kúrenia - peletové kachle Čistenie - kuchynské prevádzky a umývanie - klimatizačné jednotky Vodoinštalačná práca - kompletné dodávky - rozvody ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Izolácia spodných stavieb, protiradónové a striech fóliami Protiradónové izolácie Klampiarske práce Strechy

Stolárstvo, výroba: - skrine - schody - kuchynské linky Práca prevažne z masívu Zákazky podľa priania zákazníka

Autopožičovňa Čistenie interiérov vozidiel Odťahová služba Bazár stavebných strojov Skladovanie Logistika Medzinárodná a vnútroštátna doprava Sťahovanie

Sprostredkovanie dopravnej služby a žeriavnícke práce práca s vysokozdvižnou plošinou.

Zateplenie fasád Podlahárske práce Rekonštrukcia - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa Dodávka - sanitárnej keramiky - batérií - van - sprchových kútov.

Dodávka servis a predaj: - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Elektromontáže a rozvody v domoch a bytoch. Rekonštrukcia. Drevostavby a vonkajšie terasy.

Zákazková výroba nábytku. Stolárstvo so špecializáciou na kuchynské linky. Výroba umelých stromov do interiéru.

Veľkoobchod, predaj: -maliarske farby a laky -produkty na fasády, omietky -dekorácia na steny