Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

rekonštrukcia domov, bytov rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní rekonštrukcia nebytových priestorov, kancelárií rekonštrukcia reštaurácií, obchodov podkrovné vstavby rezanie panelov murárske a obkladačské práce štukatérske práce služby architekta a projekčné práce revízie a statické posudky maliarske a lakovnícke ...

Práca, služby: - stavebná spoločnosť

Predaj podlahových krytín a bytového textilu.

Murárstvo, rekonštrukcia a lepenie obkladov a dlažby.

Inštalatérstvo, zámočníctvo a kúrenárstvo. Služby rozvodu plynu, odpadov a tepla.

Voda, kúrenie, kanalizácia a plyn. Služby pre byty aj domy.

Rekonštrukcia bytov, kancelárií a rodinných domov.

Stolárstvo a podlahárstvo do kancelárií a reštaurácií.

Výroba plotov, madiel, zábradlia a vrát.

Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy na kľúč - priemyselné haly - výrobné a zdravotné prevádzky. Rekonštrukcia stavieb. Opravy pamiatok. Zatepľovanie budov, renovácia fasád.

Pozemné, vodohospodárske a ekologické stavby. Služby projekcie, posudkov, stavby a inžinieringu.

Špecialista na nízkoenergetické drevostavby, drevené konštrukcie a ľahké obvodové plášte. Individuálne projekty na prianie klienta aj výstavba katalógových domov na kľúč od 1 mil. Kč bez DPH. Montované domy z ekologických materiálov. Garancia dodržania harmonogramu a rozpočtu. Celá SR.

Ponuka projektových a elektroinštalačných prác v odboroch silnoprúdovej elektrotechniky, slaboprúdu, EPS a EZS a inteligentných budov EIB/KNX, Foxtrot Návrhy a dodávky fotovoltaických elektrární.

Profil činnosti - vysoké napätie. Návrh, poradenstvo, predaj, nákup, servis: Transformátory - olejové - suché zaliate živicou - distribučné - meničové, usmerňovačové - trakčné - pecný - špeciálne. Trafostanica - plechové - betónové. Meracie transformátory - prúdu - napätie - kombinované. Zvodiče prepätia - 1 ...

Projekty elektro: -silnoprúd -vnútorné, priemyselné, domové, vonkajšie rozvody -slaboprúd -vykurovanie -hromozvody.