Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Geodetické práce pre katastrálne úrady a výstavby.

Vykonávanie stavieb na kľúč, rekonštrukcia a opravy domov a bytov.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Murárstvo.

Stavebná a obchodná spoločnosť. Spevnenie plôch, valcovanie betónu a ďalšie zemné práce.

Elektroinštalačné a revízne práce.

Firma vznikla v roku 1990 pôvodne ako združenie fyzických osôb. Hlavnou činnosťou stavebnej firmy je dodávka a montáž: - suchých stavieb - sadrokartónových konštrukcií - minerálnych podhľadov v reprezentatívnej kvalite so štandardnou zárukou na vykonané práce 36 mesiacov.

Činnosť: - ZEMNÁ PRÁCA – násypy, prechodové oblasti mostov, zárezy - INŽINIERSKE STAVBY A KOMUNIKÁCIA – komunikácia.

stavebné práce: - projekty – vytvoríme vám vhodný projekt, ako pri výstavbe nového objektu, tak pri rekonštrukcii; kompletná projektová činnosť vo výstavbe, spracovanie projektovej dokumentácie - výstavba a rekonštrukcia - priemyselné, výrobné a skladové objekty, čistiarne odpadových vôd, stravovacie zariadenia, rodinné domy, zdravotnícke ...

Výroba a predaj: - bezhrdlové liatinové rúrky a tvarovky s príslušenstvom - liatinové gajgre

Činnosť: - sanácia kanalizácií a potrubných systémov bezvýkopovými technológiami.

Výstavba a rekonštrukcia: - obytných a prevádzkových budov - areálov, obchodné centrá, supermarkety, sklady, hotely - komplexov - byty, obchody, kancelárie, banky. Rekonštrukcia a dostavby objektov výrobného charakteru: - priemyselné celky - oceľové a prefabrikované haly - výrobné a skladovacie areály - trafostanica.

Prevádzkovanie požičovne náradia a stavebných strojov. Ponuka minibagrov, nakladačov, manipulátorov a valcov. Zaistenie predaja stavebnej techniky.

Práca: -tepelná, akustická izolácia -chladová izolácia -opláštenie budov a hál -klampiarske práce -zámočnícke práce.

Zámočníctvo. Montáž a servis bezpečnostných dverí, výroba kľúčov a prístupových systémov.

Zámočnícke a klampiarske práce, zákazková kovovýroba.

Distribúcia - farby fasádne, interiérové, izolačné, podlahové - tmely - laky - lazúry

Elektroinštalácia, údržba a rekonštrukcia.

Váš dodávateľ materiálov pre stavebníctvo a chemický priemysel, exportný a konzultačný servis. Stavebníctvo: -rezivo smrek, borovica -dosky, laty, fošne, hranoly -lepené hranoly, stropné panely -palubky aj podlahové smrek, borovice klasický a tatranský profil. Ďalšie výrobky: -plotové dosky -OSB (drevoštiepkové) dosky ...