Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť Smarttech s.r.o. ponúka široký sortiment niekoľkých esteticky vydarených, výnimočných a ucelených výrobných radov vypínačov značky JUNG so širokým výberom dizajnového a materiálového prevedenia. Ďalšou skupinou výrobkov od rovnakého dodávateľa sú tzv. elektroinštalačné komponenty, ktoré nielen že vďaka svojim špeciálnym funkciám ...

Predaj - koberce - PVC - linoleá - kaučukové krytiny Pokládka - koberce - PVC - linoleá - kaučukové krytiny - podlahy (laminátové, lamelové, palubovkové, parkety, mozaiky)

Predaj drevo výrobkov: - rezivo stavebné - dosky, laty, hranoly, krovy, impregnované, zákazkové.

Projekcia a realizácia nízkoenergetických a pasívnych drevostavieb.

Stolárske práce Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - skrine Pokládka - plávajúce podlahy (laminátové, drevené vrstvené, celodrevené)

Stavebná činnosť: -stavby bytové, občianske, priemyselné, inžinierske, rodinné domy, pôdne vstavby -novostavby, rekonštrukcia, opravy -stavby na kľúč, čiastkové stavebné práce. Dodávky, výstavba: -investičné celky na kľúč: -štúdia stavieb, zadanie stavieb -projekt -uvedenie do prevádzky. Služby architekta: -návrhy ...

Maloobchod, predaj, e-shop: -koberce -podlahové krytiny -PVC -metráž

Veľkoobchod a predaj: - PP-R plastové rúrky a tvarovky - mosadzné armatúry - batérie a doplnky do kúpeľní - vnútorná kanalizácia - sanita - zváračky a nadstavce na čelné a polyfúzne zváranie - ostatné.

Rekonštrukcia bytov, renovácia a pokládka drevených podláh, kuchynské linky a vstavané skrine na mieru. Rekonštrukcia bytového jadra.

Stavebná činnosť: -bytová výstavba -nebytová výstavba -dopravné stavby Práca: -povrchové úpravy

Generálny dovozca - ekologické zariadenie ION SCALEBUSTER Úprava vody bez použitia chemikálií.

Naša spoločnosť vykonáva tieto služby: - poskytovanie havarijnej služby - vykonávanie elektrorevízie - revízia elektrických spotrebičov - opravy a montáže elektrických zariadení, spotrebičov a bleskozvodov - prihlasovanie na odber - elektroinštalačná práca

Natieračské práce Maliarske práce Tapetárske práce Upratovacie služby Rekonštrukcia bytov

Práca: -umelecké stolárstvo. -zákazkové stolárstvo. -rezbárstvo. -reštaurovanie nábytku.

V súčasnej dobe sa zameriavame na oblasť predaja a montáže okenných a dverných systémov, vrátane dokončovacích stavebných prác. Rozsahom dodávaného sortimentu komplexne pokrývame požiadavky nášho trhu na plastové okná, eurookná, plastové aj drevené dvere a vstupné dvere. Samozrejmosťou je odborná inštalácia dodávaných okien a dverí. Na výrobky ...

Realitná agentúra. Stavebná firma. Služby: - zabezpečenie hypotéky - vytvorenie projektov - zatepľovanie objektov - úpravy interiérov a exteriérov.