Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Unikátna protišmyková úprava: - keramická dlažba - prírodný kameň - mramor

Projektovanie, dodávka, montáž a servis systémov alternatívnych zdrojov energie.

Distribútor sieťových a telekomunikačných technológií

Stavebná firma rekonštruujúca predovšetkým historické budovy.

Kominárstvo a práca s tým spojená. Čistenie a vložkovanie komínov pre všetky druhy palív. Ponuka prehliadok komínov inšpekčnou kamerou vrátane vystavovania revíznych správ.

Výroba, predaj, montáž, servis - vjazdové brány - garážové a priemyselné vráta - automatické pohony - závory

Stavebná firma: -výstavba rodinných domov -rekonštrukcia bytov, kúpeľní -pôdne vstavby -zateplenie fasád budov

Manipulačné práce: - vypratanie pozostalostí, pôd, pivníc a iných priestorov - sťahovacie práce malého rozsahu - manipulačné práce v skladoch - vykládka kamiónov. Pomocné stavebné práce: - výkopové práce - búranie aj väčšieho rozsahu - vysekávanie pre elektrikárov, plynárov a rozvod vody - likvidácia trosiek po živelných ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Predaj: - koberce - lina - PVC Dodávka: - podlahy korok, drevo, laminát.

Rekonštrukcia: - pamiatkové objekty - bytové objekty - priemyselné stavby. Reštaurátorské práce. Výstavba: - rodinných domov - korytnačka. skeletov. Predaj izolačných materiálov ITALIANA MEMBRANE.

Služby: -výstavba RD domov na kľúč -hrubé stavby -základové dosky -zatepľovanie domov polystyrénom -výmeny okien -reklamná grafika na fasády -bytové jadrá na kľúč -renovácia a rekonštrukcia bytov -revitalizácia panelových domov.

Skúšobňa tepelných vlastností stavebných materiálov,konštrukcií a budov. Skúšobňa akustiky. Skúšobňa chemicko-fyzikálnych vlastností stavebných hmôt. Skúšobňa technických zariadení. Projektovanie a inžinierska činnosť v odbore pozemných stavieb. Laboratórium stavebno-fyzikálnych vlastností otvorových výplní,stavebných konštrukcií a ...

Stavebné práce: - murárske práce - maliarske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia bytov - búracie práce Hodinový manžel.

Výroba, dodávka, e-shop, predaj: - diamantové rezacie kotúče na delenie stavebných materiálov - diamantové brúsne taniere na brúsenie stavebných materiálov - diamantové rezacie kotúče na delenie prírodného a umelého kameňa - diamantové vŕtacie korunky na jadrové vŕtanie stavebných materiálov - renovácia diamantových kotúčov a vŕtacích ...

Zákazkové stolárstvo. Vyrobíme kuchynské linky, schody, vstavané skrine, postele, poschodia na spanie, spálne, obývacie izby, stoly a jedálenské zostavy. Vykonávame tiež renováciu nábytku. Kompletná služba od zamerania po výrobu a montáž.

Veľký výber luxusného kovania talianskej značky Colombodesign.

Stavebná a klampiarska firma. Stavby na kľúč. Strechy: - šikmé - rovné - snehové zábrany a komínové lávky Fasády - oprava, umývanie a náter Výškové práce, horolezecká technika Inžiniering, zhotovenie projektovej dokumentácie

Výroba plastových nádrží a nádrží. Zemné a výkopové práce.

Služby: - návrh, výroba a inštalácia výrobkov z materiálu Corian a Montelli - výroba kuchynských, kúpeľňových a pracovných dosiek Výroba pre zdravotníctvo, sociálne zariadenie, laboratóriá a gastronómiu.

Predaj spojovacích materiálov.