Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Činnosť: - projektovanie a výstavba bleskozvodových sústav - pravidelné revízie

Inžinierska a projektová činnosť - projektovej dokumentácie - zabezpečenie potrebných povolení až po kolaudácii. Vykonávanie stavieb - výstavba obchodných centier, výťahov a eskalátorov. Správa a údržba obchodných centier.

Výroba požiarnych schodísk, kontajnerov, kovových konštrukcií a zábradlí. Zámočnícke práce.

Stavebná firma, výstavba, rekonštrukcia: - inžinierske siete - komunikácia, chodníky - pozemné stavby - demolácia. Prenájom, požičovňa: - stavebné stroje: - traktorbager, šmykový kolesový nakladač, otočné kolesové rýpadlo, Tatra 815.

Dodávka, stavba: - železobetónové monolitické konštrukcie: - stropy, pätky, stĺpy, výťahové šachty - bazény, ploty.

Stavebniny, predaj: - stavebný materiál - obklady, dlažby - stavebné rezivo - murovacie materiály - strešné krytiny. Stavebné práce: - hydroizolácia striech, terás, spodných stavieb - podlahové vykurovanie - kúrenárske práce - podlahárske práce - montáž striech.

Inžinierska činnosť Projektová dokumentácia konštrukcií. Projektová činnosť v oblasti statiky a dynamiky konštrukcií pozemných stavieb

Predaj, distribúcia, servis a zabezpečovacie zariadenie proti vlámaniu - pevné a digitálne telefónne linky - kamerové systémy a záznamové zariadenia - dverné komunikátory vrátane automatického otvárania - dochádzkové, prístupové a vyvolávacie systémy. Predaj a distribúcia - drogistický tovar - hygienické potreby - ...

Firma sa dnes úspešne etabluje v segmente developerskom, stavebnom, v cestovnom ruchu a gastronómie, ale aj v ďalších segmentoch ako je poistenie a financovanie, ktoré spoločnosť používa ako nástroj pre benefit klienta. Obory financovania a poistenia budeme aj naďalej rozvíjať ako plnohodnotný samostatný segment s najvyššou prioritou.

Služby: - odhadca nehnuteľností - projektant statik (pobočka Straky 137, okr. Nymburk)

Zememeračské služby. Sídlo: Ivančická 580 199 00 Praha 9 - Letňany

Žeriavy, autožeriavy: Cestná motorová doprava.

Výroba: - ohybné komínové vložky - komíny, dymovody - hliníkové ohybné hadice - komínové systémy. Dodávateľ rozsiahleho sortimentu pre kominárov, krbárov, kachliarov a kúrenárov.

Fima MOTERS.SK s.r.o. zaisťuje maloobchodný predaj predovšetkým v oblasti tlakovej vzduchotechniky: - kompresory - sušenie - filtrácia - odvod a spracovanie kondenzátu - pneumatické náradie. Ďalej vykonávame montáže záručného a pozáručného servisu týchto výrobkov a zariadení: - skrutkové a piestové kompresory - rozvody stlačeného ...

Spoločnosť P&S a.s. bola založená v roku 1994, prišli do nej skúsení odborníci, ktorí majú mnohoročné skúsenosti s vodohospodárskymi konštrukciami. Hlavnými smermi, ktorými sa spoločnosť teraz zaoberá je výroba a dodávky vodných turbín, zariadenia na vybavenie vodných elektrární, všetkých druhov čistiacich strojov česlí vodných elektrární, ...

Výrobný program: - drevené eurookná a balkónové dvere - drevené vchodové dvere - drevohliníkové okná - plasthliníkové okná - plastové okná a balkónové dvere - plastové vchodové dvere - interiérové dvere a zárubne - parapetné dosky - doplnkový sortiment. Odborne a kvalitne vykonáme: - montáž eurookien a balkónových dverí - ...

Dovoz, import: - priemyselné armatúry, ventily - šupátka, guľové kohúty, klapky: - AUDCO-ARGUS - MOKVELD - SEMPELL - GESTRA - ARI ARMATUREN - ARMATURENWERK HALLE - XOMOX-TUFLIN - protipožiarne prestupy Brattberg.

Prenájom autobusov, dopravnej a stavebnej techniky.

Veľkoobchod, maloobchod, výroba, montáž, servis: garážových brán, roliet.

Tepelné a chladové izolácie potrubných rozvodov UT, CH, ZI. Tepelné, akustické a protipožiarne izolácie potrubia VZT. Všetky povrchové úpravy vrátane oplechovania. Pasívna požiarna ochrana budov.

Vykonávame: - opravy a izolácie plochých striech, vrátane rekonštrukcií - vodotesné izolácie základov - pokrývačské práce - izolácia tepelnej a zelenej strechy - klampiarske práce - nátery plechových striech - horolezecké práce - bleskozvody - odborné a znalecké posudky, projekty.

Predaj, maloobchod, montáž: -strešné, izolačné a bazénové technológie.