Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Vykonávame montáže a opravy vodovodov, plynovodov, ústredného vykurovania, etážového kúrenia, kanalizácie, murárske práce a pokládku obkladov a dlažby.

E-shop - železiarstvo - elektro tovaru - stavebný materiál - záhradkárske potreby - domáce potreby - farby, laky. - ručné náradie. 9 pobočiek po celej SR.

Sme autorizovaným predajcom stavebných strojov. Poskytujeme aj servis a požičovňu stavebnej techniky. Nájdete u nás šmykom riadené nakladače LOCUST, rýpadlá a minirýpadlá WACKER NEUSON, hutniacu techniku AMMANN ad. Pôsobí po celej Morave av časti východných Čiech. Sortiment: -vibračné pechy a dosky -priekopové valce -prídavná hutniaca ...

Poskytujeme drobné stavebné práce, opravy a rekonštrukcie. Vykonávame vonkajšie aj vnútorné rozvody vody, kanalizácie, plynu či kúrenia.

Výroba: -drevené okná -eurookná -vchodové - vstupné dvere -posuvné dvere - posuvné steny -masívne dvere interiérové -zimné záhrady -schodisko

Inžiniersko - dodávateľská organizácia. Služby: -návrhy aplikácií železných a neželezných materiálov vrátane plastov -pomoc pri zavádzaní svetovo uznávaných noriem a predpisov -projekty na zlepšenie organizácie vnútropodnikového riadenia s väzbou na trh, plánovanie, riadenie výroby, MTZ, zabezpečenie dodávok výpočtovej ...

Kúpeľňové štúdio, predaj, poradenstvo: - obklady, dlažba - sanitárna technika

Servis, oprava a údržba plastových, drevených a hliníkových okien a dverí. Stavebné poradenstvo pri výstavbe rodinného domu.

Konzultačná, inžinierska, expertízna a projektová činnosť v odbore energetiky, dopravy, dopravnom inžinierstve, mostnom a inžinierskom staviteľstve Projekčné kancelárie všetkého druhu, dozor, skúšobníctvo, normalizácia. Ostatné technické kancelárie, výskumné ústavy, laboratóriá a podobné zariadenia.

Spoločnosť Vrátny Group vykonáva v regióne Praha a okolí rekonštrukcie bytov, kúpeľní, bytového jadra a pod. Pracovníci spoločnosti Vám vypracujú taktiež 3D návrh kúpeľne v prípade, že chcete vykonávať jej výytavbu alebo rekonštrukciu a nie ste si istí jej spracovaním. Vďaka viac ako 20 rokom skúseností sa môžete počas rekonštrukcie kúpeľne vyhnúť ...

Stolárske práce Kuchynské linky - výroba na zákazku - repasovanie - vrátane dopravy Výroba na zákazku - kancelársky nábytok - vrátane dopravy Montáž - nábytok - vrátane dopravy Výroba na zákazku - vstavané skrine - atypický nábytok - poschodia na spanie - vrátane dopravy Výroba na zákazku ...

Dodávka, montáž a servis - garážové brány, brány a pohony HÖRMANN

Stavebné práce. Pomocná stavebná výroba, pomocné stavebné práce: - stolárske práce, stolári - zámočnícke práce, zámočník, zámočníci - inštalatérske práce, inštalatér, inštalatéri - maliarske práce, maliari - tapetárske práce, tapetári - natieračské práce, natierači - kúrenárske práce, kúrenári - elektrikári, elektro práce.

Energetika: - zariadenia a armatúry pre rozvody: - pary, kondenzátu a ostatných technických plynov a kvapalín - zariadenia na výrobu a distribúciu čistej pary. Meranie tepla v pare. Sortiment a služby: - prístroje a armatúry na ostrojenie kotlov - meranie prietokov - regulačné systémy - odvádzače kondenzátu - zdvíhače ...

Predaj: - tepelné výmenníky - výmenníky na ohrev bazénov - nerezové nádrže - tepelné čerpadlá

Zámočnícke práce, zákazková kovovýroba Výroba oceľovej konštrukcie

Predaj: - stavebné stroje UDS, UNC, UNK, DH - búracie kladivá a kliešte INDECO - náhradné diely Zastúpenie CSM, INDECO, FIORI. Opravy, servis: - motory ZETOR - hydraulické valce - čerpadlá SPV, SMF.

Elektroinštalačné práce - silnoprúdová aj slaboprúdová elektroinštalácia - meranie a regulácia v rámci riadiacich systém - Rekonštrukcia existujúcich elektrických rozvodov v bytoch, panelových, alebo rodinných domoch - montáž solárnych kolektorov.

Montáž: - tepelné čerpadlá - podlahové vykurovanie, kúrenie - klimatizácia

Služby: - kamenár - kamenárstvo - výroba písma na hroby

Činnosť: - preprava sypkých materiálov - nákladná autodoprava Predaj: - piesok - zemina - kačírok

Činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže - realizácia silnoprúdových a slaboprúdových systémov - vykonávanie inštalácií zabezpečovacích zariadení s pripojením na PCO - drobné stavebné práce.