Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výrobca, výroba: - murované rodinné domy na kľúč, každoročne realizuje a odovzdáva svojim klientom v Českej republike a na Slovensku cez 300 domov. Služby: - príprava individuálneho projektu - vybavenie stavebného povolenia - zabezpečenie najvhodnejšieho financovania - realizácia stavby.

Predaj a servis: Železiarstvo: -spojovací a upevňovací materiál -elektro náradie -záhradná technika -brusivo -nástroje -zváracia technika -zámky a fabky, kovanie -tmely a silikóny -elektrické a motorové náradie -špeciálne brúsne materiály -vrtáky Výroba kľúčov.

Inštalatérske a kúrenárske práce, zámočníctvo, opravy strojov a zariadení s uvedením do prevádzky. Opravy vodných i hydraulických čerpadiel a motorov. Ďalej ponúkam dlhoročné skúsenosti s opravami a nastavovaním lakovacích liniek a boxov.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj v režime živnosti voľné

Predaj prírodné, protišmykové, vodopriepustné, kamenné povrchy pre bazény, terasy, schody, príchody. Rekonštrukcia betónov.

Zámočníctvo a kovovýroba vrátane montáží oceľových konštrukcií. Zákazková výroba: -vráta -schodisko -ploty -kovové brány -nosné oceľové konštrukcie.

Stavebné práce: -zemné práce, pokládky inžinierskych sietí -jadrové vŕtanie betónu a železobetónu diamantovými nástrojmi -búracie práce hydraulickým kladivom na kolesovom bagre.

Práca: -tesárske práce -klampiarske práce -pokrývačské práce -nátery a postrek proti drevokazným hubám a hmyzu -truhlárske práce (nátery plechových striech, hál).

Predaj: -drevené parkety -parketové vlysy -kazetové parkety -dosky -korky -koberce -lina -dvere, zárubne -laminátové a drevené plávajúce podlahy -renovácia všetkých drevených podláh.

Inštalatérska a kúrenárska firma: -domovné a stredotlakové rozvody plynu a vody -ústredné kúrenie -montáže a revízie kotolní.

Predaj: -keramika -podlahy -krby.

Pokrývačské práce Pokládka a opravy strešných pláštov. Krytiny betónové, pálené, plechové, vláknocementové a ďalšie. Tesárske práce Krovy, pergoly, altány, prístrešky - dodávky, rekonštrukcie, opravy. Klampiarske práce Stavebné klampiarstvo, falcované krytiny, fasádne prvky.

INFRATOPENIE Infrakúrenie predstavuje najmodernejšiu a ekonomicky veľmi výhodnú alternatívu vykurovania: -nízke prevádzkové náklady -odhadovaná životnosť až 120 rokov -vykurovacie panely -infračervené vykurovacie panely -obrazové vykurovacie panely -obrazové kúrenie -infravykurovanie -kúrenie -vykurovanie.

Elektroinštalácia a Elektromontáže: - Rozvody elektro priemyselných aj obytných budov - Fotovoltaické elektrárne - Hromozvody - Inštalácia a montáž osvetlenia interiérov a exteriérov - Revízia Novostavby a rekonštrukcia: - Byty, administratívne budovy a objekty štátnej správy - Murované rodinné domčeky - Drevostavby - Činžové bytové ...

- murárske práce z kameňa, tehál - dlažby - obklady - maľovanie interiérov - sadrokartóny

JAF HOLZ je jedným z najväčších obchodníkov s drevom a drevenými materiálmi v Českej republike. Zo širokého sortimentu veľkoplošných materiálov, reziva a dyh, ktoré JAF HOLZ ponúka a vďaka úzkej spolupráci s materskou firmou v oblasti produktov si vyberie každý výrobca aj spotrebiteľ. Doprava zabezpečená vlastnými vozidlami a zmluvnými ...

Potrebujete lacné a napriek tomu kvalitné české okná či žalúzie? Obráťte sa na nás! Predaj a výroba plastových okien a dverí, výroba eurookien. Ponúkame plastové okná OTHERM, drevené eurookná, hliníkové okná, dvere, garážové vráta Hörmann, vráta - brány, priemyselné vráta, tieniaca technika Climax, markízy, žalúzie, parapety. Komplexné služby - ...

Vykonávam stavebnú činnosť vrátane rekonštrukcie a fasád.

Všetky zemné práce pomocou traktorbagru - nakladače CAT 432E, základy na rodinné domy, prípojky, terénne úpravy, rôzne výkopy.Cena za prácu 1hod./Sk 700,-.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Výroba - pergoly - altány - záhradné domčeky - státie pre autá Realizácia a rekonštrukcia - strechy

Práca: -pokrývačské -klampiarske.