Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba nábytku Zariadenie bytov Zákazkové stolárstvo Tesárstvo Pokrývačstvo

Zákazková výroba okien, dverí, nábytku, chovateľských potrieb a všetky stolárske práce.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -L142 - Dobývanie a úprava piesku a ílovinových zemín, zemné práce

Zámočníctvo. výroba: nerez, čierny materiál

Autorizovaný servis a požičovňa stavebných strojov Wacker neuson. Prenájom stavebných strojov od malej mechanizácie až po ťažké stavebné stroje.

AMBRA-INTERIÉRY Návrhy a realizácia interiérov Nábytok: -dielenský -kancelársky -vybavenie škôl a jedální -bytový nábytok -stoličky a stoly -sedacie súpravy -vybavenie ubytovní, hotelov, penziónov -rustikal -koberce -návrh interiéru na PC -dizajn, obrazy -výroba, doprava, montáž.

Predaj: -interiérové dvere: -kašírované, propylénová fólia, laminátové, dyhované, masív -okná -kovanie -zárubne -vchodové dvere -poradenský servis.

Miešacie a tónovacie centrum. Predajný sklad farieb a lakov. Predávame priemyselné farby NOVUM, COLORLAK. Ponúkame fasádne a interiérové maľby vrátane miešania odtieňov podľa priania zákazníka. Poradenstvo vrátane aplikačných skúšok.

Revízia elektrických zariadení, strojov, bleskozvodov, elektrických spotrebičov, analýza elektrických sietí, meranie intenzity osvetlenia a porevízne opravy.

Predaj a realizácia - pokládka všetkých podlahových krytín v bytových aj komerčných objektoch.

Maľovanie izieb a interiérov vôbec, nátery fasád, okien, dverí a rôznych konštrukcií, protipožiarne nátery. Renovácia dverí a staršieho nábytku – fládrovanie.

Projekty, realizácia stavieb: -projekty stavieb -technický dozor -spracovanie rozpočtov -predvýrobná a výrobná príprava stavieb -kompletná realizácia stavieb.

Predaj: -lícové tehly a obkladové pásky -tehlové dlažby pre lícové murivo -maltové zmesi -tepelnej izolácie. Výroba, výpočty, návrhy: -oblúkové aj atypické preklady. Semináre. Realizácia lícového muriva. Prírodné a umelé kamene.

Naša spoločnosť sa zaoberá inteligentnými elektroinštaláciami a elektro službami (kamerové a zabezpečovacie systémy, anténna a satelitná technika, videotelefóny, dochádzkové systémy, zvončeky, ai.)

Elektromontáže, stavebné práce, zámočníctvo, stolárstvo, autodoprava, klimatizácia, vyrezávanie fólií.

Sme spoločnosť, ktorá poskytuje komplexné projektové a konzultačné služby pri príprave a realizácii stavieb a technologických celkov. Medzi ďalšie patrí inžinierska činnosť pre priemyselné a občianske stavby, líniové stavby, inžinierske stavby, chemické prevádzky, základy strojov a liniek, preukazy energetickej náročnosti budov, zelená úsporám. ...

Predaj: -stavebný materiál -uhlie, palivá. Stavebniny a uhoľné sklady. Nákup, predaj: -hnojivá -obilie.

ELEKTRO Fedák Maloobchod, predaj. -elektrospotrebiče -kuchynské potreby -elektrické náradie (Narex, Protool).

Práca: -klampiarske -pokrývačské.

Pozemné a inžinierske staviteľstvo.