Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Činnosť: -zámočnícka výroba -zváranie MIG* -zváranie brán a dverí (kov*, plech, výdreva) -opravy a výroba nástrojov a súčastí zemných strojov -rezanie, vŕtanie, ohýbanie -zváranie konštrukcií.

Spracovanie termoplastového a gumového tovaru. Výroba vysokotlakových hydraulických hadíc s koncovkami a šróbenie hydraulických obvodov.

Práca: -kompletné akcie na kľúč -elektromontážne -zemné -klampiarske -zámočnícke -sadrokartónové priečky -murárske -maliarske, natieračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -chladnička, mraznička -práčky -umývačky riadu -boilery, kotly -svietidlá.

Požičovňa, predaj a servis teplovzdušných ohrievačov a sušičov-odvlhčovačov. Likvidácia havárií vody, sušenie pivníc, stavieb, a pod - sušiče -odvlhčovače -ohrievače Zaisťujeme servis a predaj značiek: -THERMOBILE (Holandsko) -MUNTERS (Švédsko) -DANTHERM (Dánsko) -BIEMMEDUE (Taliansko) -SIAL-AXE (Taliansko) -MASTER (Poľsko) ...

Služby: -architektonické návrhy stavieb vrátane ich interiérov -spracovanie projektu na vysoké architektonické a konštrukčnej úrovni -inžinierska činnosť.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Veľkoobchod a maloobchod

Výroba - kovové súčiastky - zámočníctvo

Vodovody a kanalizácie. Predaj vodoinštalačného materiálu. Pretlaky pod komunikáciami v priemere 65-250 MM**. Zemné práce: -Ford -CATERPILAR -ZEPPELIN. Ekologické stavby na kľúč: -vodárne -čistiarne odpadových vôd. Prevádzka vodární a čistiarní odpadových vôd. Obchodná činnosť v odbore: -PVC* rúry -tlakové -kanalizačné ...

Montáž: -bazény Des Joyaux. Zastrešenie všetkých typov bazénov.

Výroba, predaj, montáž, oprava, servis: -plastové okná

Prenájom reklamných plôch v Plzni, výroba reklamných bannerov, výškové práce, prenájom vysokozdvižnej plošiny 24m, výškové plošiny, pracovné plošiny Plzeň.

Dodávka, výstavba: - soľné jaskyne

Montáž, opravy: -elektrické zariadenia -hromozvody -elektroinštalácia.

Naše služby: -vývoz a dovoz náradia a výrobkov -maloobchodný a veľkoobchodný predaj náradia -propagácia a výstavníctvo -konferenčný servis -predaj a montáž stavebných prestaviteľných priečok a podhľadov.

Stolárstvo. Výroba - kuchynské linky - detské izby - spálňa - vstavané skrine - nábytok na mieru.

Projekcia: - koľajové vozidlá - trakčná energetika - poradenstvo v oblasti energetiky Elektroinštalačné práce. Kabeláž.

Projektová činnosť a poradenstvo.

Predaj a montáž tieniacej techniky žalúzií. Predaj, pokládka, renovácia a brúsenie: - plávajúce podlahy - parkety - korok

Služby, spracovanie: -energetické audity. -preukaz energetickej náročnosti. -termovízne meranie stavieb. Zaistenie, poradenstvo: -dotácie z fondov EÚ a verejných zdrojov.

Stavby na kľúč, elektroinštalácia a tepelné čerpadlá.

Stavebná činnosť, výstavba, rekonštrukcia spojená s: - kanalizáciou, - vodovody, a zemnými prácami.