Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca: - klampiarske - pokrývačské

Predaj, montáž: - tepelné izolácie

Predaj: -ložiská -súčiastky na rozvod tekutín a plynov -spotrebný materiál na lepenie, opracovanie, spájanie -náradie ručné, elektrické -meridlá.

Výroba, predaj: -bazény. Zastrešenie: -bazény -striedačky -čakárne -prášková lakovňa.

Maloobchod, predaj: -železiarstvo -elektro -farby, laky -bytové doplnky -sanitárny tovar -radiátory, kotly ústredného kúrenia -čerpadlá -drogéria.

Práca: -klampiarske -pokrývačské -krovy, montáž strešných okien, podbíjanie ríms -sadrokartóny.

Elektroinštalačné práce. Montáž, oprava a revízia bleskozvodov.

Vyrábame a predávame betónové dielce a dosky, studničné skruže - celokruhy a delené diely rôznych priemerov. Ponúkame výrobu z betónu, rozmerov podľa priania zákazníka. Poterové zmesi na báze betónu.

Sadrokartonárske práce: - úpravy interiérov - opravy - výstavba - zateplenie.

Ponúkame výstavbu rodinných domov na kľúč, stavebné práce a rekonštrukcie.

Zastúpenie medzinárodnej firmy HANSA. Veľkoobchod s vodovodnými batériami.

Prenájom autožeriavu s vodičom. Práca autožeriavom AD 20T na T 815.

Predaj farieb a lakov: -miešanie farieb na počkanie -fasádne farby, omietky -Bondex, Barlet, Sokrates.

Veľkoobchodný predaj: -farby -laky. Internetový obchod.

Výroba nekonečných brúsnych pásov a výsekov Predaj brusiva, náradia a zváracieho materiálu. Výhradné zastúpenie firiem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodné zastúpenie fierm: -TYROLIŤ -PFERD -VSM -SIA Veľkoobchod brusivo.

Služby: - zámočníctvo - nástrojárstvo - výroba, inštalácia a opravy telekomunikačných zariadení, elektrických strojov a prístrojov.

Predaj: -vysušené stolárske reziv -palubky.

Západočeská stavebná spoločnosť, s.r.o. sídliaca v Holýšove vykonáva stavebnú činnosť, zemné práce, žeriavnícke práce. Realizujeme priemyselné stavby, výstavbu čistiarní odpadových vôd, hrubé stavby a rekonštrukcie rodinných domov, stavby panelových ciest, parkovacích plôch. Stavba, výstavba: - priemyselné stavby - betónové stavby - ...

Firma CJ Podlahy vykonáva podlahárske práce v regióne Tachov a okolí aj v pohraničí. Pokládka všetkých druhov podláh, renovácia parkiet. Remeslo, práca: - podlahár - pokládka plávajúcich podláh - renovácia parkiet.

Výroba - farby - laky - lazúry Nátery na žiarovo pozinkové plochy, oceľové nosníky, ploty - podlahové nátery Antikorózna ochrana (oceľové konštrukcie, strechy, ...)

Služby: -inštalatérske a kúrenárske práce -realitná činnosť -správa a údržba nehnuteľností.