Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

- výroba oceľových konštrukcií - montáž oceľových konštrukcií - plastové a drôtené ploty

Vykonávame projekty stavieb koľajových, dráhového zabezpečovacieho zariadenia, stavieb cestných a stavieb pozemných. Projektová inžinierska a konzultačná činnosť firmy zahŕňa projektové dokumentácie vo všetkých stupňoch, vrátane vybavenia príslušných povolení a rozhodnutí. Ďalej spracovávame žiadosti o dotácie a príspevky z národných a európskych ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - priemyselné, odsávacie a ďalšie hadice - hadicové spony, objímky, koncovky a rýchlospojky. Prevádzkareň: priem. objekt stavieb. parc. č. 431/1, 431/3 v sídle STROJONu spol. s r.o.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Predaj, montáž: -lícové obklady, lícovky. -gabiónové konštrukcie

Montáže regálových systémov: - paletové regály - vjazdové regály - spádové paletové regály - opláštené konštrukcie - policové regály - spádové regály pre drobný tovar - regály miniload - sigma podlahy. Zámočníctvo: - zámočnícke výrobky - oceľové konštrukcie - špeciálne háky na automatické striekacie linky.

Zámková dlažba vrátane pokládky a projektu. Dodávky kompletného oplotenia zo štiepaného betónu vr. výplní. zhradné altány, domčeky. prvky záhradnej architektúry.

Dodávka, montáž, opravy, servis: -meranie a regulácia, vrátane projektov -elektrických zariadení do 1000V, vrátane projektov -rozvádzače MaR a elektro -servopohony -analyzátory -chemické meranie -hmotnostných, plaváčkových a vírových prietokomerov. Dodávka, projekcia, montáž, revízia: -EPS (schrack, liberec) a EZS. Služby v ...

Elektroinštalácia. - montážna firma

Stajňová technika, koterce, kŕmidlá, infražiariče, septiky, nádrže. Plynofikácia, skrinky HUP, dvierka HUP, NIKy, rámy. Rekreačné plastové bazény a nádrže.

Predaj, Montáž: Vchodové dvere, bezpečnostné dvere: - do rodinných domov, bytov i kancelárií - protipožiarne dvere - celokovové dvere Zastúpenie značiek: Sherlock, Gerda, Skydas, Napako Vaše dvere vybaví bezpečnostným kovaním a povrchovou úpravou podľa Vášho výberu. Mechanické zabezpečovacie systémy ABUS. Okenné fólie

Zaisťujeme predaj bohatého sortimentu náradia, nástrojov a strojov. Pomôžeme Vám vybrať ten najvhodnejší kus náradia, nástroj alebo stroj. Príďte si k nám vybrať nebudete ľutovať.

Dodávka, predaj, stavebniny: - všetko pre strechy.

Projektová, inžinierska a investorská činnosť v stavebníctve. Vykonávanie stavieb vrátane zmien.

- fotovoltaické panely - fotovoltaické elektrárne - zabezpečenie a podanie žiadosti o pripojenie elektrárne u spoločnosti ČEZ - kompletná zostava FVE elektrárne, ktorú budete potrebovať a ktorá bude vyhovovať Vašim požiadavkám - inštalácia FVE na Vašu strechu - revízie a potrebné projektové dokumentácie - zaistíme podklady potreté pre ...

Práca: - montáž sadrokartónu - podkrovné vstavby - minerálne podhľady - kazetové podhľady - nástreky VARIOPAINT - povrchové úpravy interiérov - montáž je vykonávaná najmodernejšou laserovou technikou. Ponuka sadrokartónových systémov, zavesených podhľadov, sadrových stien z presných tvárnic.

Maloobchod, predaj: - okná, dvere, plastové okná, eurookná Dodávka: - okná, dvere, garážové vráta, zimné záhrady, rolety a okenice, žalúzie, parapety a všetko, čo s oknami súvisí Výrobky značky EUROLEX, vyrábané u nás vo Veľkom Meziříčí Dodávame: - plastové okná FenStar a drevohliníkové okná UNILUX - celý sortiment dodávame ...

Projekčná a architektonická činnosť: - architektonické štúdie - projekty pre stavebné povolenie - projekty na realizáciu stavby - projekty interiérov - stavebný dozor.

Predaj, dodávka, montáž: -strešné krytiny -klampiarske prvky odkvapový systém LINDAB, pozink, meď, plast Strechy na kľúč, opravy, rekonštrukcia: -nátery striech -nátery odkvapových a klampiarskych prvkov aj na neprístupných miestach -klampiarske, pokrývačské a tesárske práca -zateplenie striech, nadstavieb, objektov ...

Výroba a predaj: -špeciálne výrobky z plastu pre inštalácia -kanálové vpusty protizápachové celoplastové, alebo v kombinácii s nerez materiálom -vetracie mriežky okrúhle a štvorcové so sieťkou proti hmyzu, na ukončenie vetracích otvorov v murive, dreve, sadrokartónu a luxferových stenách. Prevádzkareň:Piesková 353.