Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť VISIMPEX, a.s. sa zameriava na spojovací materiál s garanciou kvality nielen pre obchodníkov, remeselníkov a stavebníctvo, ale aj pre špecializované výroby aj náročné výrobné segmenty. Spojovací materiál: - skrutky do dreva - skrutky do sadrokartónu a cementotrieskových dosiek - skrutky do plechu - skrutky so šesťhrannou ...

Predaj, montáž, projekcia, servis, poradenská činnosť, veľkoobchod, maloobchod: - bazény vonkajšie, vnútorné - zastrešenie bazénov, príslušenstvo - sauny a parné kúpele - whirpooly a vírivé vane - úprava bazénovej vody - meracie, regulačné prístroje - vodné atrakcie.

VOIP telefonovanie. Pripojenie k internetu.

Montáže: - voda, kúrenie, plyn. Solárne panely. Kotly na peletky a biopalivá.

Inteligentná elektroinštalácia: - sklenené dotykové vypínače a termostaty s voliteľným dizajnom - IRC riadenie vykurovania, zónová regulácia vykurovania - optimalizácia zdrojov vykurovania (plyn, krb, solar), FVE, elektrina - dodávky MaR do domov a do priemyslu - meranie a optimalizácia spotreby elektriny - moderné ovládanie dotykovými ...

Firma Marek Drozd ponúka profesionálne kúrenárske a vodoinštalatérske práce. Montujeme tepelné čerpadlá, podlahové vykurovanie, plynové a elektrické kotly aj kotly na tuhé palivá.

Dodávka, montáž, servis: - solárne systémy - vykurovanie a chladenie - tepelné čerpadlá - kondenzačné kotly - klimatizácia - inteligentné riadenie vykurovania.

Spoločnosť Josef Morkus sa zaoberá realizáciami stavieb z prírodných ale aj konvenčných materiálov. Najmä potom hlinenými omietkami, škárovaním dreveníc, konopnými izoláciami, marockým štukou a súvisiacimi činnosťami pri rekonštrukciách starých domov, pamiatkových objektov, alebo stavbe nového nízkoenergetického domu. Prax v odbore a znalosť ...

Stavba, dodávka, montáž, projekcia, oprava, rekonštrukcia: - technologické celky - čerpacie stanice - úpravy vôd - čistiareň odpadových vôd - zariadenie vodojemov. Výroba: - čistiarne odpadových vôd pre rodinné domy, hotely - komponenty z plastov - zásobné nádrže, kalojemy, nádrže, poklopy, septiky - plasty PE, PP.

Čistiarne odpadových vôd, úpravne vôd, čerpacie stanice. Pobočka Brno: Jugoslávská 9 61300 Brno Tel.:538 700 871. Pobočka Zlín: Trieda T.Bati 1547 760 01 Zlín tel.:602 504 734. Pobočka Postřelmov: klubovni 340 789 69 Postřelmov Tel.:583 437 698.

Výroba a dodávka: - potrubných dilatačných dielov - kompenzátory. Pozemné, priemyselné a vodohospodárske stavby. Montáž, opravy a revízie: - vyhradené plynové zariadenie - montážne vložky - pomocné priemyselné armatúry.

Výroba, export, distribúcia, predaj: - cementotrieskové dosky CETRIS: - bez povrchovej úpravy - s povrchovou úpravou.