Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavba, dielňa, záhrada: - stavebniny - drevo - dlažba - obklady - sanita - záhrada - tapety - farby, laky - železiarstvo, náradie, kovanie - elektro, svietidlá - dekorácie a bytové doplnky.

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov

Predaj: - potreby pre domácich majstrov - domáce potreby - záhradnícke potreby.by - vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis. Zákaznícka linka: 841111135

Projekcia, montáž, dodávky: -vykurovacie a chladiace systémy -meranie a regulácia. Dodávky tepla.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Veľkoobchod a maloobchod

Izolatérstvo Klampiarstvo a oprava karosérií Murárstvo

Zámočníctvo. Dodávka, montáž: - zasklievacie systémy pre lodžie. Kovovýroba: - balkónové a záhradné grily - mreže - zámočnícke práce - zábradlie - schody - vráta.

Predaj, e-shop: - plynové kotly - plynové ohrievače - prietokové ohrievače vody. Vykonávame montáž, servis a revízie plynových zariadení.

Predaj: - stavebniny, stavebný materiál - murovacie materiály - suché maltové zmesi - keramické obklady a dlažby - betónové výrobky - izolačné materiály - stavebná chémia.