Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná činnosť: * pozemné staviteľstvo vrátane rekonštrukcií: - bytové, kancelárske, výrobné, účelové stavby pre lesné hospodárstvo a poľovníctvo. * vodohospodárske stavby: - úpravy vodných tokov. - lesnícka činnosť: - ťažba brehových porastov.

- Súdny znalec, odhady nehnuteľností - vypracovanie rozpočtov stavebných prác Inžinierska činnosť v stavebníctve: -opatrenia projektovej dokumentácie -zaistenie územného, stavebného a kolaudačného konania -prerokovanie projektov -vykonanie výberového konania na dodávateľa -výkon stavebného dozoru.

Elektromontáže. Inštalácia televíznych a satelitných antén a rozvodov. Rekonštrukcia STA v bytových a panelových domoch prechod na pozemné digitálne vysielanie. Elektroinštalácia a drobné elektropráce.

Elektromontážne a elektroinštalačné práce. Vykonávame všetky elektromontáže a leketroinštalácie. Montáže zvonkových tabiel a domových telefónov. Oprava vypínača aj zásuvky. Rekonštrukcia elektroinštalácie aj novostavby.

Výstavba: - bytový dom-36 bytových jednotiek s garážovým státím v Olomouci - bezbariérový prístup, vlastný plynový kotol - variabilné priečky, obklady, dvere atď. podľa priania kupujúceho - byty 1 +1 (kk) až 3 +1 (kk) s lodžiami - štandardné obklady, dvere, sanita v cene - z horných poschodí krásny výhľad na Olomouc a okolie - Cena od 27000 ...

Práca žeriavom, doprava: - práca autožeriavom AD 20t Tatra 815 - pracovná plošina MP-13 Avia.

Elektroinštalačné práce Automatizácia kotolní a výmenníkových staníc Výroba - rozvádzače

Predaj, montáž, servis: - žalúzie horizontálne a vertikálne - plávajúce podlahy laminátové a drevené. Zákazková výroba: - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - dverí, schodísk, nábytku. Prevádzkareň: Komárov.

Výkup - staré rezivopredaj - opracované staré rezivo dosky s patinou, dosky, trámy Zákazková výstavba - drevostavby

Predaj: - interiérové a exteriérové dvere - zárubne - kovanie - drevené EURO okná.

Naša firma sa špecializuje na terasy z drevoplastu a ich LED osvetlenie – tieto terasy sú bezúdržbové a hlavne bezpečné aj pre vaše deti. Veríme, že na relaxáciu a odpočinok sú pre vás tou správnou voľbou. Drevoplastové WPC terasy a ich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protišmykové, bez triesok) - veľmi rýchla a jednoduchá ...

Veľkoobchod, maloobchod: - maliarske a natieračské potreby - kefárske výrobky - farby a laky - náterové hmoty - živice.

Podlahárstvo, predaj a pokládka podláh: - drevené - vinylové - PVC - linoleum - laminátové - korkové - marmoleum - všetky druhy kobercov.

Môžeme ponúknuť kompletnú dodávku podláh. Vykonávame pokládku podláh takmer všetkých typov podľa požiadaviek zákazníka. V rámci kompletného servisu poskytujeme zadarmo poradenstvo, zameranie a spracovanie cenovej ponuky.

Výroba, práca, remeslo: -zámočnícke práce z nerezu -kovovýroba -výroba terénnych minikár pre letné využitie lyžiarskych zjazdoviek. Stavby, stavebná činnosť: -montáž podkrovných vstavieb, sadrokartón -pokládka podláh, obklady stropov -pokládka zámkovej dlažby.

Stavebná činnosť: -sanácia -tesnenie stavieb -izolácia -jadrové vŕtanie - tlaková injektáž.

Hydroizolácia striech: - ploché strechy - rodinné domy - panelové domy.

Projekčná činnosť - rodinné domy - prestavby - malé stavby.

Zákazková výroba: -kuchyňa -vstavané skrine -nábytok z lamina aj masívu -komplexná realizácia interiérov. Maloobchod, predaj: -stoly a stoličky -nábytok -postele a lôžka.

Zemné práce: - minitraktorbager JCB cx MINI - výkopy vodovodné, plynové, elektrické prípojky - kanalizácia - odvodnenie - porovnávanie a úprava terénu, prevoz a nakladanie sypkých materiálov

Návrhy, predaj, montáž, poradenstvo: - plotové pletivo, ploty vrátane príslušenstva - oplotenie pozemkov v poľnohospodárstve, lesníctve - oplotenie športovísk, záhrad, rodinných domov, priemyselných objektov a parkov. Produkty: - poplastované pletivá - pozinkované pletivá - drôty a príslušenstvo - stĺpiky a vzpery komaxit - stĺpiky a ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchynské linky, obývacie steny, detské izby, kancelársky nábytok, spálne) - dverí - dverných zárubní - pokládka plávajúcich podláh.

Predaj: - stavebný materiál. Pobočka: - Prostejov, Jeseník, Šumperk.

Kúpeľňové štúdio. Predaj: -kompletný sortiment pre rekonštrukciu a vybavenie kúpeľní: -kúpeľňový nábytok -keramické obklady, dlažby -sanitárna keramika.