Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinštalácia - pokládka plávajúcej podlahy - práca na záhrade

Dodávky a montáž vonkajšej ochrany pred bleskom. Aktívne bleskozvody. Dodávky a montáž kompletného systému prepäťových ochrán pre napájacie, počítačové, riadiace a telekomunikačné siete. Náhradné a záložné zdroje energie a motorgenerátory.

Predaj, servis a montáž klimatizácií, vzduchotechniky, bránových systémov, automatických dverí, brán a roliet. Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva.

Tvoríme internetové stránky v kombinácii Vašich predstáv a taktiež našej odbornosti.

Výroba, opravy: -ostatné účelové stroje -mobilné triediace a drviace stroje -mobilný hrubotriedič, mobilný triedič -náhradné diely, servis. Predaj: -použité stroje, drviče a triediče.

Predaj, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničných výrobcov: - koberce, podlahy - galantéria a kusový textil - matrac, postele - bytový textil vlastného produktového radu.

Kúpeľňová keramika. Maloobchod, predaj: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitárna keramika -kúpeľňové doplnky.

O strechu nad hlavou sa svojim zákazníkom staráme už od roku 1992. Naša firma je zdravá, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, kladúca dôraz na dlhodobý rozvoj. V odbore máme dlhoročné skúsenosti. Spočiatku sme pracovali na rekonštrukciách menšieho rozsahu, ale postupom času sa činnosť rozšírila aj na väčšie celky, a tak dnes pôsobíme ako ...

Maloobchod: -hutnícky materiál: -oceľ, rúrky, plechy, profily -drôty, pletivá, tkaniny, rošty, reťaze, laná, zvárané sitá -výrobky z hliníka, mosadze, medi -spojovacie materiály -zváracie prídavné materiály -kotevná technika -ručné náradie a nástroje -dielenské vybavenie.

Výroba, predaj: -hobľované profily - palubovky, laty, lišty.

Stolárstvo. Predaj: - palubovky, lišty - palubovky.

ELEKTROINŠTALÁCIA: -rodinné domy -občianska vybavenosť -osvetlenie interiérov. MERANIA A REGULÁCIA: -kotolne -vzduchotechnika -elektrické pece -priemyselné pece.

Montáž, realizácia, servis: - meranie a regulácia - kúrenie, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizácia - plynové kotolne - meranie emisií.

Stolár: - nábytok - kuchyňa - vstavané skrine - ordinácie, kancelárie - izby - schody - interiérové a vstupné dvere - zábradlie - postele a čalúnenie - plasty, pracovné dosky, umelý kameň - altány, pergoly.

Realizácia striech. Tepelné izolácie. Zatepľovanie objektov.

Práca: - maliarske - natieračské - lakovnícke.

Montáže: - sadrokartónové konštrukcie - tepelné izolácie - minerálne kazetové podhľady - kompletné podkrovné vstavby - plávajúce podlahy vrátane prípravy podkladu - termofasády.

Práca: - zemné a výkopové vykonávané bagrom DH a UNC aj ručne - terénne úpravy - vŕtané a kopané studne - vyhľadávanie vodných zdrojov - čistenie a rekonštrukcia studní - vypratanie, upratovanie pivničných a podkrovných priestorov.

Vrátové centum. Predaj: - vráta - brány - mreže - závory - pohony - kovanie.

Výroba, montáž, dodávky: - plynové kotolne - kogeneračné jednotky - kotolne na biomasu - čierne plynové žiariče - tepelné čerpadlá - potrubné rozvody.

Predaj: - stavebného materiálu. Preprava nákladnými automobilmi vybavenými manipulačnou technikou.

Výstavba: - rodinné domy - domy na komplexnú realizáciu stavby.

Narex-servis-predaj Autorizovaný predaj, servis: -elektronáradie, príslušenstvo výrobkov NAREX Slovenská Lipa, a.s. -záhradná technika -priemyselné vysávače -záručné aj pozáručné opravy. Ďalšie prevádzky: -Prostějov, Dolní 97, tel./fax:582333397 po-pia 8-17 so 9-12 -Prostějov-Domamyslice, Borová 2, tel./fax:582362850.

Veľkoobchod, maloobchod: Nákup online alebo v sieti 50 kamenných predajní po celej SR. Ponúkame vám široký sortiment stavebných materiálov: -tehly -strechy -fasády -izolácia -obklady -dlažby -sanita -kúpeľne -farby -dvere -okná -náradie -stroje -profily -sadrokartóny -drevo -ploty -spojovací materiál ...