Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavby a rekonštrukcia Rekonštrukcia bytových jadier a interiérov. Práca: - murárske - sadrokartonárske - obkladačské - maliarske - podkládka plávajúcich podláh - zatepľovanie.

Služby: - elektroinštalácia - servis verejného osvetlenia - budovanie novej siete verejného osvetlenia - káblový servis

Remeslá, služby: - stavby nových striech i rekonštrukcia existujúcich - klampiar - pokrývač - tesár

-Veľkoobchod -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Sprostredkovanie obchodu Zámočníctvo, nástrojárstvo

Stavebná činnosť: - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie - bytová výstavba - rekonštrukcia a modernizácia. Obchodná činnosť: - činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov - sprostredkovanie obchodu a služieb .

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Služby: - stavebná projekcia - architektúra

Činnosť: - stavebná projekcia - kompletná stavebná činnosť - rekonštrukcia bytov, domov

Výroba, predaj: - elektrické náradie - ručné náradie - zváracia technika - dielenská chémia - príslušenstvo.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov, bytov - výstavba priemyselných hál - rekonštrukcia budov Projekčná činnosť.

Stavebniny: - murovacie materiály - obklady, dlažba - izolačné materiály - sadrokartóny

Výstavba, rekonštrukcia, opravy: -plynovody a domové prípojky. Držiteľ certifikátu systému riadenia akosti podľa EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Tesárske práce Strešné krytiny Odkvapové systémy Strešné doplnky Strešné okná Strešné fólie

Výroba a montáž oceľových konštrukcií Montáž strojného zariadenia Potrubárske a zváracie práce

Výroba, predaj, montáž: - plastové okná.

Veľkoobchod, maloobchod - regionálne zastúpenie firiem Tollens, Stachema Kolín, Baumit, Remmers, OIKOS. Miešacie a pigmentovacie zariadenia: - tónovanie a miešanie Vami vybraných odtieňov fasádnych farieb a omietok na počkanie aj podľa dodaných vzorkovníc. Čistenie a nátery fasád, maľby interiérov, dekoratívnej techniky, tapetovania, ...

Stavebno stolárska výroba. Kompletná realizácia interiérov. Výroba, predaj: - interiérové dvere a zárubne. Dýhovanie plošných materiálov a zosadzovanie dyhy.

Čistenie, opravy studní. Kopanie studní. Rekonštrukcia a opravy starých studní. Zameranie vodných zdrojov.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Predaj, dodávka, montáž: - solárne systémy, panely a sety - plynové kotly, akumulačné nádrže, tepelné čerpadlá, rekuperácia, regulácia, podlahové kúrenie. Výmeny kotlov na tuhé palivá z kotlíkovej dotácie.

Špecializovaná predajňa farieb a lakov: - maliarske a natieračské potreby - tónovanie odtieňov farieb i omietok pre exteriér a interiér - stavebná chémia - miešanie autolakov a predaj autokozmetiky - plnenie sprejov.

Firma TOPMONT sa špecializuje na sadrokartónové systémy vrátane montáže. Ďalšou činnosťou našej firmy je zatepľovanie fasád domov, stropné podhľady, pokládka plávajúcich podláh a tiež elektromontáže. Našu odbornú prácu poskytujeme všetkým v Olomouci a okolí. Montáže: - sadrokartónové systémy, sadrokartón (suché stavby), priečky, stropy KNAUF, ...

Výroba, montáž: - nízkoenergetické zruby, zrubové domy, zrubové chaty, drevenice - kompletné dodávky atypických drevených stavieb na kľúč, víkendové chaty, drevostavby a terasové systémy Twinson.

Kamenárstvo, kamenárske práce. Vyrábame pomníky, schody a parapety z kameňa.

Ponúkam výrobu okrasných kovaných plotov, bránok, brán, zábradlí, krbov, krbového náradia a košov a iných kovaných doplnkov.