Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Poradenstvo v oblasti stavebníctva Projekčná kancelária Energetické preukazy budov - energetické štítky Kontrola stavu nehnuteľností - nemopas Zelená úsporám Občianske, poľnohospodárske, priemyselné stavby - projekcia

Zametanie ciest. Zemné práce Recyklácia stavebného odpadu Demolácia Kompostovanie BRO. Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami o najväčšej povolenej hmotnosti do13, 5 tony. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Prípravné (výkopové) a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné ...

Výroba, predaj: - hliníkové radiátory Armat plus. - hliníkové odliatky - tlakové liatie a liatie do piesku - mosadzné a bronzové odliatky. Spracovanie, predaj: Vývoj a malosériová výroba: - odliatky z tvárnej liatiny a ocele. Remeslo, práca, montáž: servis plynových kotlov Zn. Hermann, Thermona, Brotje, Dakon.

Veľkoobchod, maloobchod: - telekomunikačná technika, PROFI PREPÁŽKOVÝ INTERCOM - CONCORDE - výhradný dovoz pre SR - LED TRUBICE A ŽIAROVKY TESLA - bezplatný projekt Predaj, montáž, servis: - telefóny, záznamníky, bezdrôtové telefóny - prepážkový komunikátor, záznamové zariadenie hovorov - káble UTP telefónne, krútené šnúry, komponenty ...

Zatepľovacie práce Zemné práce Výstavba a rekonštrukcia hál, rodinných domov, objektov - rodinné domy od základu - komlet na kľúč - dlažby + obklady - vnútorné, vonkajšie - byty

Geodetické práce: -geodet -zameriavanie domčekov -delenie pozemkov -vecné bremená -zameranie inžinierskych sietí -vytyčovanie hraníc pozemkov -polohopisné a výškopisné plány

-Prevádzkovanie vodovodov a kanalizácií a úprava a rozvod vody -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poskytovanie technických služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava ...

Mobilná renovácia otvorov na žeriavoch, stavebných strojoch. Zámočníctvo.

Služby - architektonická činnosť - projekčná činnosť - projekcia stavieb i interiérov - inžinierska činnosť.

Prenájom: - montážne plošiny do výšky 13, 16, 18, 19, 21, 27, 35 - stavebný manipulátor do výšky 16 m a 25 m - rizikové výrub, orezy stromov, výškové práce, teleskopické manipulátory, prenájom plošín, zdvíhacia technika, práce vo výškach, plošiny Kontajnerová preprava do 5 t, hydraulická ruka, kontajner.

Stolárstvo: - výroba dverí - eurookná - schodisko - nábytok - kuchyňa na zákazku - vstavané skrine. - pergoly, prístrešky, gar. státie. DEZI - vykonávanie dezinfekcie - dezinsekcia a deratizácia vrátane plynovania priestorov a zásob.

Upratovacia firma: -umývanie okien a sklenených nákladov -výškové čistiace práce -pranie a žehlenie bielizne. Predaj: -sanitárna technika.

Architektonicko-stavebná kancelária. Komplexná projektová činnosť. Stavebné projekcie. Návrhy, projekty, design a zabezpečenie dodávky interiérov.

Stolárstvo, podlahárstvo -Špecializovaný maloobchod

Inžinierske služby. Projekcia - vodohospodárske stavby.

Veľkoobchod, maloobchod: -rezacie a brúsiace kotúče -brúsne papiere a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotúče -lamelové kotúče -drôtené kotúče -stopkové lamelové vejáre -brúsne a leštiace pasty -tvrdokovové rotačné frézy -leštiace kotúče, rúna.

Služby: -čistenie a renovácia studní a vrtov -po celom území SR -s garanciou kvalitnej odbornej práce -poradenský servis -individuálny prístup.

Vykonávanie stavieb vrátane oceňovania a zmien. Poradenská činnosť v stavebníctve a architektúre. Oceňovanie stavieb. Stavebný dozor.

Práca: - tesárske, pokrývačské, klampiarske - montáž sadrokartónov - montáž strešných okien - stavba pergol.

Predaj a realizácia zateplenia budov, opravy fasád, čistenie rias, plesní a nečistôt z fasád, odstránenie graffiti, ochranné a antigraffiti nátery. Miešame prefarbené omietky a farby. Produkty na čistenie, sanácia, fasádne nátery KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Kompletné dodávky striech pre rodinné domy aj priemyselné haly. Práca: - klampiarske - tesárske - pokrývačské - hydroizolácia a zateplenie plochých striech.

Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Dozorovanie pozemných stavieb

Autorizovaný predajca výrobkov firmy SULKO. Výroba, predaj, montáž: - plastové okná a dvere - drevené Eurookná - príslušenstvo ku všetkým výrobkom.

Stavebná firma. Stavebná činnosť: - dodávka a montáž drevostavieb - stavby murovaných RD - hrubá stavba alebo dom na kľúč - fasády, ich opravy, zateplenie - tesárske konštrukcie a stavby z dreva - fúkaná izolácia z celulózových vlákien ISOCELL - liatie anhydritových podláh - aplikácia protipožiarnych náterov dreva a ocele - ...

Energetické analýzy a poradenstvo. Meranie a regulácia elektriny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatných veličín. Riadenie 1/4 hodinového maxima, kompenzácia jalových prúdov. Externý energetik, energetické služby Elektroinštalácia, opravy a dodávky elektrozariadení. Inštalácia: - priemyselné stroje a zariadenia - kogerécia, ...